22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Grand Theft Auto V: Έγινε 10 ετών και η Rockstar Games γιορτάζει

    Έχουν περάσει ακριβώς 10 χρόνια από τότε που το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation 3 και το Xbox 360, ενώ λίγο αργότερα έγινε πραγματικότητα το Grand Theft Auto Online. Σε σχετική ανάρτηση στο X σήμερα, η Rockstar Games ευχαρίστησε τους fans, αποκαλώντας τους “το λόγο που το GTA V έχει ευδοκιμήσει σε πολλές γενιές κονσόλας”.

    Την περασμένη εβδομάδα, η Rockstar ανακοίνωσε νέο περιεχόμενο για το GTA Online για τον εορτασμό της επετείου: νέα outfits, GTA V-themed weapon finishes, extra modes, ένα stock car που ονομάζεται Bravado Hotring Hellfire για τα μέλη του GTA+ και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα και μπόνους για να παίξετε ορισμένες αποστολές.

    Δυστυχώς, η Rockstar δεν ανακοίνωσε τίποτα για το Grand Theft Auto VI, το οποίο επιβεβαίωσε πέρυσι ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Εκτός από μια μαζική διαρροή 90 λεπτών του game και του πηγαίου κώδικα του, οι πληροφορίες σχετικά με το GTA VI ήταν ελάχιστες. Πιο πρόσφατα, η Rockstar ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ομάδα προγραμματιστών mod Cfx.re για να υποστηρίξει τους roleplay servers.

    Διαβάστε επίσης:

    Στις 14 Σεπτεμβρίου λανσάρισμα για το Dune: Spice Wars

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles