23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Gravity concept phone: Το πρώτο συμμετρικό smartphone δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα

    Ένα νέο concept phone από τους σχεδιαστές Jean-Francois Bozec και Julien Lanoy θέλει να είναι bezel-less αλλά ταυτόχρονα αγκαλιάζει την απόλυτη συμμετρία. Ο λόγος, μα φυσικά για το Gravity Phone, με πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, που το ξεχωρίζει από άλλα bezel-less smartphones όπως τα iPhone X ή Galaxy Note8. Για αρχή, στο Gravity Phone ο χρήστης δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια είναι η κορυφή και ποιο το κάτω μέρος, με άλλα λόγια πρόκειται για ένα πλήρες συμμετρικό smartphone.

    sym

    Αυτό που εντυπωσιάζει εξίσου, είναι οι φωτογραφικές του ικανότητες. Στο πίσω μέρος φέρει κυκλικό αισθητήρα, με τις φωτογραφίες που θα λαμβάνονται από το χρήστη να μπορούν να επεξεργαστούν άμεσα, ενώ η εναλλαγή μεταξύ portrait ή landscape mode να είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. Δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να κάνουμε και μια σύντομη αναφορά στο σύστημα διπλής κάμερας, η κάθε μια εκ των οποίων τοποθετείται στην κορυφή και στο κάτω μέρος και επιτρέπει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών selfies με δεδομένα βάθους.

    1509730090_gravity-phone-concept_story

    Η συσκευή, καταφθάνει με το αποκαλούμενο Orion Os. Στην ουσία πρόκειται για ένα απλοποιημένο σύστημα μενού που καθιστά εφικτή την πρόσβαση σε διάφορα features του smartphone με ένα απλό swipe του δακτύλου από το κέντρο της οθόνης. Υπόσχεται να ικανοποιήσει εκείνους οι οποίοι θέλουν να αποφύγουν τις πολλές εφαρμογές. Επιπλέον, το Gravity θέλει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό με ένα ακόμη ενδιαφέρον feature. Δεν ανάβει ολόκληρη η οθόνη για να σας εμφανίσει πληροφορίες όπως νέα μηνύματα ή την ώρα. Μόνο το μέρος της οθόνης που δείχνει τη συγκεκριμένη πληροφορία θα ανάψει. Τέλος δεν απουσιάζει και ο σαρωτής αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

    specs

    Το Gravity Phone αποκρυσταλλώνει ορισμένες από τις πιο φρέσκες ιδέες στη βιομηχανία των smartphones και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί στην πορεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles