24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Great Place to Work® πιστοποίηση για την ASBIS!

    Η ASBIS, κορυφαίος διανομέας και προμηθευτής προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής και IoT στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, συμμετείχε στο πρόγραμμα πιστοποίησης Great Place to Work®.

    Η Εταιρεία επένδυσε σκληρά για τη δημιουργία ενός χώρου εργασίας όπου κάθε εργαζόμενος έχει θετική εμπειρία και απέδειξε ότι η ισχυρή εταιρική κουλτούρα οδηγεί σε πραγματικά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Η ASBIS πιστεύει ότι μια ικανή, με κίνητρο, καλά εκπαιδευμένη ομάδα θα είναι σε θέση να εφαρμόσει τη στρατηγική  της ASBIS και θα βοηθήσει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

    O Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD, σχολίασε: «Είναι ένα σημαντικό ορόσημο η πιστοποίηση Great Place to Work. Η επιτυχία της εταιρείας μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους εργαζομένους μας και ο ρόλος της ομάδας ανθρώπινου δυναμικού και του διοικητικού συμβουλίου μας είναι να προσφέρουν στην ομάδα μια θετική εργασιακή κουλτούρα που εστιάζει στην ομαδική εργασία, προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και δίκαιες αμοιβές στους εργαζομένους καθώς και σεβασμό την ισχύουσα νομοθεσία και τα δικαιώματα των εργαζομένων».

    «Στόχος μας είναι να είμαστε ένας πολύτιμος και ελκυστικός εργοδότης σε όλες τις αγορές που λειτουργεί το ASBIS. Είναι καθημερινή πρόκληση για κάθε μέλος της ομάδας να συμβάλει και να μεταφράσει το προσωπικό του πάθος σε μια κερδοφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη της ASBIS».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles