14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    GreekAndroidApps: Όλες οι Ελληνικές εφαρμογές σε μία

    Τον Ιούνιο του 2011 σας γράφαμε με χαρά για το project της Ελληνικής Κοινότητας Android να συγκεντρώσει όλες τις Ελληνικές Android εφαρμογές σε μία ιστοσελίδα, αλλά και σε μία εφαρμογή για τους Έλληνες χρήστες του δημοφιλούς λειτουργικού.
    Η εφαρμογή, σε συνεργασία με την PinApps έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 εβδομάδες τώρα και είναι διαθέσιμη στο Android Market. Περιλαμβάνει προς το παρόν 220 ελληνικές εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για Android και είναι αλήθεια πως «λύνει τα χέρια» στους Έλληνες χρήστες, εφόσον, κακά τα ψέματα, συχνά πυκνά, αισθανόμαστε ως «έθνος ανάδελφον» μέσα στον χαμό του παγκόσμιου «χωριού» που λέγεται Android Market. Στο pipeline βρίσκονται άλλες 20 εφαρμογές που προστίθενται σταδιακά και η εφαρμογή θα ανανεώνεται συνεχώς.

    Τα νούμερά της είναι ήδη εντυπωσιακά. Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρόνης, founder της PinApps, μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες η εφαρμογή έχει «σκοράρει» περισσότερα από 7.000 downloads και περισσότερα 11.000 downloads Ελληνικών εφαρμογών που φιλοξενούνται σε αυτή.
    Ο αριθμός των Ελληνικών εφαρμογών που θα βρίσκετε στο GreekAndroidApps θα ανανεώνεται συνεχώς, όσο οι Έλληνες developers θα είναι ενεργοί και απ’ ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής… είναι.
    Τα ακόμα πιο ευχάριστα νέα είναι πως το GreekAndroidApps, το Ελληνικό «corner» των εφαρφμογών του Android Market θα είναι προεγκατιστημένη εφαρμογή στο bitmore Tab88, το Android tablet των που διαθέτει η Forthnet από το δίκτυο καταστημάτων της, αλλά είναι και μία από τις προβεβλημένες εφαρμογές της ιστοσελίδας του καταστήματος plaisio.gr
    Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στην Android συσκευή μας, ενθουσιαστήκαμε. Τόσο η επιλογή των πιο πρόσφατων εφαρμογών που έχουν προστεθεί, όσο και οι κατηγοριοποιήσεις των εφαρμογών, είναι απολύτως χρηστικές. Σλογκανάκια του στυλ «ότι ψάχνεις, θα το βρεις εδώ» δεν μας αρέσουν συνήθως, αλλά στην περίπτωση του GreekAndroidApps ισχύει. Εξ ου και θα συμβουλεύαμε και όσους έχουν αναπτύξει μία Android εφαρμογή που δεν βρίσκεται ακόμα στις λίστες του GreekAndroidApps, να την υποβάλλουν. Θα έχει σίγουρα, περισσότερες πιθανότητες να την βρουν οι χρήστες που θέλουν να την χρησιμοποιήσουν.
    Well done Android guys.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles