21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Group B’: Ισπανία vs Χιλή 0-2

    Σκιά του εαυτού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η κάτοχος του Παγκόσμιου τίτλου Ισπανία, υπέστη ήττα με 2-0 από την εξαιρετική ομάδα της Χιλής και μοιραία αποχαιρέτησε τη διοργάνωση πριν καν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων!

    spain-busquets

    H Χιλή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι έπιασε από το λαιμό τους Ισπανούς. Πίεζε ψηλά, έβγαζε φάσεις με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον Σάντσεζ, και δεν άφηνε τους Ισπανούς να αναπτύξουν ορθολογικά το παιχνίδι τους. Μόλις στο 20′ ο Βάργκας έδωσε το προβάδισμα στη Χιλή, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Αράνγκις στο 43′. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ισπανία προσπάθησε μεν, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει σοβαρό κίνδυνο για την εστία του Μπράβο, που δήλωσε παρών στις λίγες, ομολογουμένως, φορές που χρειάστηκε να επέμβει. Το 0-2 παρέμεινε ως το τέλος, κι έτσι Χιλή και Ολλανδία θα παίξουν για την πρωτιά του ομίλου στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, ενώ Ισπανία και Αυστραλία, χωρίς βαθμό, αποχαιρετούν το τουρνουά.

    Η ταυτότητα του αγώνα

    Γήπεδο: “Μαρακανά”

    ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αθπιλικουέτα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάμπι Αλόνσο (46′ Κόκε), Ινιέστα, Νταβίντ Σίλβα, Πέδρο (76′ Καθόρλα), Ντιέγκο Κόστα (64′ Τόρες).

    ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεντέλ, Φρανσίσκο Σίλβα, Χάρα, Μένα, Αράνγκις (64′ Φελίπε Γκουτιέρες), Μαρσέλο Ντίας, Βιντάλ (88′ Καρμόνα), Αλέξις, Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (85′ Βαλδίβια).

    Γκολ: 20′ Εντουάρντο Βάργκας, 43′ Αράνγκις

    Κάρτες: 26′ Βιντάλ, 40′ Τσάμπι Αλόνσο, 61′ Μένα

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles