24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Group C’: Ελλάδα vs Ακτή Ελεφαντοστού 2-1

    Μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κολομβίας επί της Ιαπωνίας, η Εθνική μας ομάδα πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στους “16” ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου!

    gre_civ

    Έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Mundial, και θα βρει στο δρόμο της την Κόστα Ρίκα!

    Το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Σάμαρης στο 42′ και το ημίχρονο έληξε με την Εθνική μας προηγούμενη. Στο Η ισοφάριση του Μπονί στο 74′, όχι μόνο δεν “έκοψε” τα πόδια των παικτών μας, αλλά τους πείσμωσε περισσότερο και κυνήγησαν τη νίκη ως το τέλος.

    Στην τελευταία επιθετική προσπάθεια λοιπόν, ο Σαμαράς κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ και έστειλε την Ελλάδα στη νοκ άουτ φάση που θα βρει αντιμέτωπη την Κόστα Ρίκα την ερχόμενη Κυριακή στις 23:00 ώρα Ελλάδος, στο Ρεσίφε.

    Η ταυτότητα του αγώνα

    Γήπεδο: “Εστάντιο Καστελάο”

    ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (24′ Γλύκος), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης (78′ Γκέκας), Κονέ (12′ Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

    ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Μποκά, Κολό Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61′ Μπονί), Ζερβίνιο (83′ Σιό), Ντρογκμπά (78′ Ντιομαντέ), Οριέ, Γιαγιά Τουρέ, Σερεΐ, Μπαμπά.

    Γκολ: 42′ Σάμαρης, 74′ Μπονί, 93′ Σαμαράς (πέναλτι)

    Κάρτες: 37′ Ντρογκμπά, 62′ Καλού, 70′ Ντι

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles