18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Group G’: Γερμανία vs Γκάνα 2-2

    Φανταστική εμφάνιση από την Γκάνα που κοίταξε στα μάτια τη Γερμανία και απέσπασε ισοπαλία με 2-2, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη.

    ger_gha

     

    Οι Αφρικανοί απείλησαν περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο και είχαν 3 καλές φάσεις, με το άστοχο πλασέ του Ασαμόα Τζαν στο 7′ και τα δυνατά μακρινά σουτ των Ατσού και Μουντάρι που απέκρουσε ο Μάνουελ Νόιερ. Η Γερμανία από την άλλη στα πρώτα 45 λεπτά δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία, έχοντας πιο αξιόλογη στιγμή ένα σουτ του Γκέτσε στο 37′ (στην αγκαλιά του Νταούντα).

    Μόλις στο έκτο λεπτό της επανάληψης, η Γερμανία άνοιξε το σκορ με… γονατιά (!) του Γκέτσε. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από την Γκάνα με την κεφαλιά του Αντρέ Αγιού, για να ολοκληρωθεί η ανατροπή με τον Ασαμόα Γκιάν σε 1-2. Το τελικό 2-2 σημείωσε ο Κλόζε στο 71′, φτάνοντας παράλληλα τον Ρονάλντο στην κορυφή των σκόρερ των Mundial, με 15 γκολ.

    Η ταυτότητα του αγώνα

    Γήπεδο: “Αρένα Καστελάο”

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ (46′ Μουστάφι), Μέρτεζακερ, Χούμελς, Χέβεντες, Λαμ, Κεντίρα (70′ Σβάινσταϊγκερ), Κρόος, Μεσούτ Εζίλ, Γκέτσε (69′ Κλόζε), Τόμας Μίλερ.

    ΓΚΑΝΑ: Νταούντα, Άφουλ, Μπόι, Μένσα, Κουατζού Ασαμόα, Μουντάρι, Ράμπιου (78′ Αγκιέμανγκ-Μπάντου), Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (52′ Τζόρνταν Αγιού), Ατσού (72′ Μουμπάρακ), Αντρέ Αγιού, Ασαμόα Γκιάν.

    Γκολ: 51′ Γκέτσε, 71′ Κλόζε / 54′ Αντρέ Αγιού, 63′ Ασαμόα Γκιάν

    Κάρτες: 93′ Μουντάρι

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles