17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    GSMA: Αναμένει ρεκόρ συμμετοχής στο Mobile World Congress!

    Ο επικεφαλής marketing της GSMA, Michael O’Hara σημειώνει σε δηλώσεις του ότι αναμένει ρεκόρ συμμετοχής στην έκθεση Mobile World Congress που ξεκινά σε λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ειδικότερα αναφέρει ότι ο οργανισμός αναμένει να ξεπεράσουν τους 108.000 οι παρευρισκόμενοι, αν και αρνήθηκε να προβεί σε συγκεκριμένη πρόβλεψη. Ο O’Hara τόνισε ότι φέτος θα υπάρχουν 2.300 εκθέτες, 100 περισσότεροι από πέρυσι. Μάλιστα, 3.500 μέλη του διεθνούς τύπου αναμένεται να παρευρεθούν σε αυτήν.

    gsma

    Η GSMA στη φετινή έκθεση εστιάζει περισσότερο στην παροχή πληροφοριών και γνώσεων για κρίσιμους τομείς της βιομηχανίας, ενώ ενδιαφέρεται λιγότερο για … celebrities. Σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίζει ομιλίες από στελέχη της βιομηχανίας των drones, του blockchain και της τεχνητής νοημοσύνης. Πρόκειται για μια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι, όταν συμμετείχαν γνωστά στελέχη εταιρειών από την Microsoft, το Facebook, την Google και το Netflix.

    Επιπλέον, σε ένα άλλο θέμα που εστιάζουν είναι η γυναικεία εκπροσώπηση. Περίπου το 1/4 από τους ομιλητές θα είναι γυναίκες σε μια προσπάθεια να αποφύγει την κριτική για έλλειψη πολυμορφίας, όπως στην CES. Τρία θα είναι τα σημαντικότερα θέματα, το 5G, η τεχνητή νοημοσύνη και το internet of things. Φυσικά, δε θα απουσιάζουν και τα smartphones, που θα έχουν κεντρικό ρόλο.

    Όλη η συντακτική ομάδα του Digitallife.gr θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να σας μεταδώσει στιγμή προς στιγμή, λεπτό προς λεπτό, όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles