22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το βραβείο GSMA για το καλύτερο νέο τηλέφωνο του MWC 2013 κέρδισε το HTC One

    Το φρεσκο-λανσαρισμένο HTC One της HTC έλαβε χθες το βραβείο GSMA για το καλύτερο νέο τηλέφωνο, συσκευή ή tablet κινητής τηλεφωνίας. Η επιτροπή ψηφοφορίας απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες του κλάδου από τις κοινότητες αναλυτών και μέσων μαζικής ενημέρωσης, και το βραβείο τιμά την κινητή συσκευή που κατά τη γνώμη των κριτών έχει τις περισσότερες προοπτικές για επιτυχία στην αγορά φέτος, με χαρακτηριστικά, σχεδιασμό ή λειτουργικότητα που αλλάζουν τους «κανόνες του παιχνιδιού».

    Με τον κομψό σχεδιασμό του, την επαναστατική αρχική οθόνη, τον ανώτερο ήχο και την πρωτοπόρο τεχνολογία κάμερας, το HTC One τάραξε αρκετά τα νερά στο φετινό Mobile World Congress, εντυπωσιάζοντας τόσο τους κριτές όσο και τους απεσταλμένους.

    Ο Benjamin Ho, Chief Marketing Officer της HTC παρέλαβε το βραβείο σχολιάζοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την υποδοχή που επεφύλαξαν στο HTC One τόσο οι καταναλωτές όσο και ο κλάδος. Είναι μια συσκευή που ήταν χρόνια στα σκαριά και για την οποία νιώθουμε απίστευτα περήφανοι. Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως το BlinkFeed, το BoomSound, η κάμερα UltraPixel, και ένα απόλυτα συμπαγές σώμα από αλουμίνιο, πιστεύουμε ότι το HTC One πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους, φέρνοντας επανάσταση στην ευρύτερη εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό.»

    Πηγή: Δελτίο Τύπου

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles