23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Gsmart Guru GX: Ένα smartphone που θα συζητηθεί πολύ το επόμενο διάστημα!

    Guru GX - 12

    Ένα από τα smartphones που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο το επόμενο διάστημα, μας έρχεται από την Gsmart και ακούει στο όνομα… Guru GX. Πληθωρικό, μοντέρνο και τεχνολογικά εξελιγμένο, το Guru GX υποστηρίζει τεχνολογία 4G LTE, παρέχοντας πιο γρήγορη σύνδεση, ενώ για τις καλύτερες φωτογραφίες της παρέας το Gsmart Guru GX έρχεται με 13MP κάμερα και 5 MP για τις καλύτερες selfie, που θα σας κάνουν… να μην πιστεύετε στα μάτια σας!

    Το Guru GX διαθέτει επίσης μια εξαιρετική οθόνη στις 5 ίντσες Full HD, και την μοναδική τεχνολογία αντίστασης και προστασίας Corning Gorilla Glass 3. Είναι εξοπλισμένο με τον νεότερο οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 615, 2GB μνήμη RAM, και τελευταία κάρτα γραφικών Adreno 405, το Guru GX σας εγγυάται την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού ακόμα και με τα πιο απαιτητικά παιχνίδια και εφαρμογές. Ένας ακόμα λόγος που εντυπωσιάζει το Guru GX είναι η απίστευτη ταχύτητα περιήγησης στο διαδίκτυο και το βίντεο Full HD εν κινήσει.

    Guru GX - 10

    “Η στιγμή που αγγίζετε μια νέα συσκευή για πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή. Το νέο Guru GX μπορεί να κάνει εκείνη τη στιγμή αξέχαστη. Είναι ένα από τα ελαφρύτερα και λεπτότερα smartphone  στην κατηγορία του”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Asbis Mediterranean κ. Λεύκιος Θεοδοσίου.

    To Gsmart Guru GX είναι ήδη διαθέσιμο από το δίκτυο καταστημάτων της ASBIS αλλά και από τα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

    Guru GX - 3_phone

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles