22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    GTA 6: Νέες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας

    Φαίνεται ότι η κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI της Rockstar θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο από ό,τι προβλεπόταν μέχρι σήμερα. Μετά την αποκάλυψη του πρώτου trailer μερικούς μήνες πριν, η Rockstar Games επιβεβαίωσε ότι το GTA VI έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Δεν δόθηκε όμως ένα καθορισμένο παράθυρο κυκλοφορίας. Με βάση τα προβλεπόμενα οικονομικά αποτελέσματα της μητρικής εταιρείας Take-Two Interactive, φαινόταν ότι η κυκλοφορία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2025 ήταν πιθανή. Τώρα, η Take-Two παρείχε μια νέα ενημέρωση για τα οικονομικά της και… καταστρέφει το όνειρο της κυκλοφορίας στις αρχές του έτους.

    Τις τελευταίες ημέρες, η Take-Two αναθεώρησε την προοπτική της για το επερχόμενο οικονομικό έτος, δηλώνοντας ότι προβλέπει να κερδίσει μόνο 7 δισεκατομμύρια δολάρια εντός αυτής της περιόδου. Προηγουμένως, η Take-Two εκτιμούσε ότι θα προσέγγιζε τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια εντός αυτής της χρονικής περιόδου, πράγμα που οδήγησε πολλούς να πιστέψουν ότι το Grand Theft Auto VI θα κυκλοφορούσε πριν το τέλος του οικονομικού έτους.

    Με την Take-Two τώρα να έχει αλλάξει αυτή την προοπτική, φαίνεται πιθανό ότι το GTA VI δεν θα φτάσει μεταξύ του Ιανουαρίου 2025 και του Μαρτίου 2025 όπως προηγουμένως πίστευαν οι fans ότι θα συνέβαινε, αλλά αργότερα. Φυσικά, όλα αυτά είναι εικασίες, αφού η Rockstar Games δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι τότε, παραμένουμε επιφυλακτικοί.

    Διαβάστε επίσης:

    Παράθυρο κυκλοφορίας για το Assassin’s Creed Red – Τι αποκάλυψε η Ubisoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles