15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    GTA: Μεταφέρθηκε για τις 17 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία των retail εκδόσεων

    Η Rockstar Games ανακοίνωσε την απόφασή της να αναβάλει την κυκλοφορία της retail έκδοσης του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

    Σημειώνεται ότι, μέχρι πρόσφατα, το ντεμπούτο του εν λόγω video game είχε προγραμματιστεί για τις 7 Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One, Xbox Series X και S, όπως και για Nintendo Switch.

    Όπως έγινε όμως γνωστό, η retail κυκλοφορία του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition προγραμματίστηκε εκ νέου για τις 17 Δεκεμβρίου του έτους για τις κονσόλες PS4, Xbox One, Xbox Series X και S, ενώ για το Switch στις αρχές του 2022.

    Η εταιρεία δεν ανέφερε το λόγο αυτής της καθυστέρησης. Η ψηφιακή έκδοση του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια την ανακοίνωση:

    Διαβάστε επίσης:

    Έπιασαν… δουλειά οι scalpers! 25.000 δολάρια για εισιτήρια του Spider-Man: No Way Home

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles