21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    GTA: Παραλίγο να γίνει ταινία με τον Eminem αλλά αρνήθηκε η Rockstar

    Είναι σύνηθες φαινόμενο, κάθε επιτυχημένο franchise στη βιομηχανία του gaming, κάποια στιγμή να αποκτά μια κινηματογραφική ή τηλεοπτική μεταφορά, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα εγχειρήματα δεν έχουν στεφθεί από μεγάλη επιτυχία.

    Ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι όμως, το GTA, μέχρι σήμερα δεν είδε τη δική του ταινία να βγαίνει στις αίθουσες, αν και υπήρχε ένα σχετικό project υπό ανάπτυξη, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Σε πρόσφατο podcast, ο insider Kirk Ewing μίλησε για τη σχέση που είχε με τη developer του GTA Rockstar, αλλά και για έναν ατζέντη που πρότεινε ένα GTA film.

    Όχι μόνο επρόκειτο για μια πολλά υποσχόμενη ιδέα, αλλά συνοδευόταν από έναν διάσημο πρωταγωνιστή και έναν πολύ καλό σκηνοθέτη. Στην ταινία GTA το κεντρικό πρόσωπο θα ήταν ο διασημότερος ίσως ράπερ στον κόσμο, ο Eminem και σκηνοθέτης ο Tony Scott, γνωστός για το Top Gun.

    “Θυμάμαι ότι μίλησα στο τηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα με έναν παραγωγό από το Λος Άντζελες και είχα μία προσφορά των 5 εκατομμυρίων για μία ταινία με τον Eminem και τον σκηνοθέτη Tony Scott”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Kirk Ewing.

    Ο Ewing τηλεφώνησε εκείνη τη στιγμή, ενημερώνοντας τη Rock Star. Έλαβε όμως την απάντηση «δεν ενδιαφερόμαστε». Ο λόγος που αρνήθηκαν ήταν ότι συνειδητοποίησαν ότι το franchise που είχαν ήταν μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ταινία γινόταν εκείνη την εποχή.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατέφθασε και στις κονσόλες νέας γενιάς το Syberia: The World Before

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles