24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο καταιγιστικό trailer για το Guardians, τη ρωσική “απάντηση” στο Avengers!

    Η μητέρα Ρωσία φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να κάνει ένα άνοιγμα και στον κόσμο των blockbuster superhero-based ταινιών! Όπως ήδη θα γνωρίζετε εδώ και περίπου δύο χρόνια, ο σκηνοθέτης Sarik Andreasyan ετοιμάζει το Guardians, μία επική action movie, η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου (άγνωστο εάν θα την δούμε στη χώρα μας) και σκοπεύει να κλέψει τη δόξα των Avengers της Marvel, αποδεικνύοντας ότι και η “made in Russia” superhero ταινίες… μετράνε!

    Guardians 2

    Στο Guardians (που σίγουρα έχει περάσει από την «έγκριση» και τις ευλογίες του President Putin) πρωταγωνιστεί μία τετραμελής ομάδα υπερηρώων που θυμίζει κάτι από X-Men, Avengers και ολίγον… Superman! To story διαδραματίζεται στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, όπου η μυστική οργάνωση «Patriot» αναλαμβάνει να δημιουργήσει μία ομάδα απίθανων και αλλόκοτων τύπων οι οποίοι καλούνται να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της μητέρας Ρωσίας από κάποιους κακούς που έρχονται από άλλους γαλαξίες, αλλά και από κάθε εξωτερική απειλή. Τα εφέ είναι εντυπωσιακά, οι σκηνές δράσεις απλά καταιγιστικές και είναι εμφανές ότι το Guardians έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένα πετυχημένο blockbuster. Εξυπακούεται ότι ο ήρωας που μεταμορφώνεται σε αρκούδα και χειρίζεται με άνεση ένα μυδραλιοβόλο, είναι σίγουρο ότι θα σας κλέψει την καρδιά! Μην σας καθυστερούμε άλλο, πατήστε το play στο video που ακολουθεί και… απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles