21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    GuyFi. Ένας θάλαμος …αυτοϊκανοποίησης στην καρδιά της Νέας Υόρκης!

    Μία εταιρεία που κατασκευάζει sex toys, η Hot Octopuss έφερε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, το GuyFi, έναν θάλαμο που επιτρέπει σε όσους μπουν μέσα να αυτοϊκανοποιηθούν με την ησυχία τους.

    GuyFi

    Στη διασταύρωση της 5ης Λεωφόρου με τον 28ο δρόμο του Μανχάταν, το GuyFi θα μπορούσε να αποτελεί και ένα θεραπευτικό θάλαμο που “ανακουφίζει” από το στρες κατά τη διάρκεια μίας δύσκολης και απαιτητικής μέρας δουλειάς στο πολύβουο κέντρο της Νέας Υόρκης.

    Η εταιρεία εμπνεύστηκε αυτή την υλοποίηση από μία έρευνα του TimeOut, σύμφωνα με την οποία το 39% των ανδρών που ερωτήθηκαν ήθελαν να αυτοϊκανοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 8ώρου τους στη δουλειά. Και κάπως έτσι τους εξασφάλισε έναν σχετικά prive χώρο στο κέντρο της πόλης για τις ανάγκες τους.

    Το GuyFi περιλαμβάνει μία καρέκλα, ένα laptop και διαφημιστικό περιεχόμενο από την Hot Octopuss. Όπως διαβάζουμε 100 περίπου άνδρες χρησιμοποίησαν το θάλαμο την ημέρα των εγκαινίων του, με την εταιρεία να σημειώνει ότι σχεδιάζει να τοποθετήσει και άλλα booths τόσο στο Μανχάταν όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ αλλά και στο Λονδίνο…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles