15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γυναίκα στις Η.Π.Α κατηγορείται γιατί δεν επέστρεψε κασέτα VHS στο videoclub ύστερα από… 2 δεκαετίες!

    Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία σίγουρα θα μεγάλωσαν με τις κλασικές VHS βιντεοκασέτες πίσω στις χρυσές εποχές των 80s και των 90s. Ποιος άλλωστε γύρω στα 30 με 40 μπορεί να ξεχάσει το γωνιακό βιντεοκλάμπ που εκείνα τα χρόνια ήταν πραγματικό… χρυσορυχείο για τους ιδιοκτήτες του (πριν από το DVD και τα… torrent). Φυσικά, τα βιντεοκλάμπ εννοείται ότι είχαν και… κανόνες, καθώς οι πελάτες θα έπρεπε να επιστρέψουν μια ταινία που είχαν νοικιάσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (αλλιώς εάν την παρατούσαν στο σπίτι θα έπρεπε μετά να πληρώσουν μια μικρή περιουσία)! Όμως αυτό δεν φαίνεται να ίσχυσε στην περίπτωση της Caron McBride από τις Η.Π.Α, η οποία ξέχασε να επιστρέψει την βιντεοκασέτα που είχε νοικιάσει από το… 1999!

    Η Caron πριν από 21 χρόνια νοίκιασε μια VHS κασέτα με την Sabrina την έφηβη μάγισσα και οι πρώην ιδιοκτήτες του βιντεοκλάμπ αφού δεν είδαν ποτέ την κασέτα να επιστρέφει σε αυτούς αποφάσισαν να κινηθούν νομικά. Η υπόθεση ύστερα από πολλά χρόνια που ήταν «παγωμένη» σε κάποια φάση προχώρησε στα δικαστήρια και η McBride βρέθηκε να απολογείται ενώπιον της δικαιοσύνης. Μπροστά στους δικαστές αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε νοικιάσει ποτέ την εν λόγω κασέτα, ενώ τόνισε ότι δεν αποκλείεται ένας άνδρας στον οποίο συζούσαν κάποτε (προφανώς πριν από 2 δεκαετίες) να έχει αυτή τη στιγμή τη VHS κασέτα στη κατοχή του! Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε δεν γνώριζε ότι ήταν κατηγορούμενη για υπεξαίρεση, ωστόσο συνέδεσε την κατηγορία ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορούσε να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δουλειά, εξαιτίας του “λερωμένου” ποινικού μητρώου της.

    Το θετικό είναι ότι το δικαστήριο του Cleveland έκρινε ότι δεν θα πρέπει να συνεχίζει να κατηγορείται για το παραπάνω αδίκημα, φροντίζοντας να απαλείψει κάθε κατηγορία από το ποινικό μητρώο της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles