Μία γυναίκα βουλευτής από την Αυστραλία αντιμετωπίζει "κύματα" κατακραυγής από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς δεν αντέδρασε βλέποντας έναν άνδρα να λιποθυμάει δίπλα της, κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής.
Όταν ο Simon Sheikh λιποθύμησε, πέφτοντας πάνω στο γραφείο του τηλεοπτικού πλατό με το πρόσωπο, η βουλευτής των Φιλελευθέρων, Sophie Mirabella, έμεινε στη θέση της, κοιτάζοντας απλά τον αναίσθητο άνθρωπο όσο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου έσπευδαν να τον βοηθήσουν.
Ο άνδρας, που ήταν καλεσμένος της εκπομπής, φαίνεται ότι ανάρρωνε από σοβαρή γρίπη, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Όσο για την κα Mirabella, οι εκπρόσωποί της δηλώνουν ότι είχε σοκαριστεί από το γεγονός και γι' αυτό δεν αντέδρασε, σημειώνοντας ότι η ίδια επικοινώνησε στη συνέχεια με τον κ Sheikh για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση μετά το περιστατικό.
Γι' αυτό ακριβώς το περιστατικό, φαίνεται όμως ότι η εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της Αυστραλίας αντιμετωπίστηκε από αρκετούς χρήστες του twitter και των υπόλοιπων κοινωνικών δικτύων, όπως ο "δικός" μας Προκόπης Παυλόπουλος, όταν δεν είχε αντιδράσει κατά την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.
Δείτε το video...
Πηγή: DailyMail
0 Comment