17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H 20th Anniversary Edition του NBA 2K19 κυκλοφόρησε και τα… σπάει!

    Ότι και να πει κανείς για τη σειρά NBA 2K είναι πραγματικά λίγο, καθώς μιλάμε για το απόλυτο basketball game, ένα franchise που πραγματικά έχει γράψει (κι εξακολουθεί να γράφει) ιστορία! Από το 1999 μέχρι σήμερα το NBA 2K κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε gamer που λατρεύει τα sports simulations. Η μοναδικότητα των ΝΒΑ 2Κ games έγκειται στο γεγονός ότι κάθε χρόνο κατορθώνει και γίνεται ακόμη πιο πλούσιο και ρεαλιστικό, για αυτό και οι αστρονομικές πωλήσεις του NBA 2K18 δεν μπορεί παρά να λογίζονται ως ένα φυσικό επακόλουθο.

    Greek Freak 2

     

    Από τις 7/9 είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα (και σε digital) η ειδική έκδοση (Anniversary Edition) του αγαπημένου basketball sim, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασιλιάς LeBron James. Ο αστέρας του NBA αποκάλυψε ότι παίζει NBA 2K από τότε που ήταν μικρό παιδί και νιώθει πραγματικά τεράστια τιμή που φιλοξενείται στο cover της επετειακής αυτής έκδοσης. Η επετειακή έκδοση κυκλοφορεί λίγες ημέρες πριν την Standard Edition (11/9), στην οποία όπως ήδη γνωρίζετε θα βρίσκεται  ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφοντας ιστορία! Εκτός από την παρουσία του LeBron, η συγκεκριμένη επετειακή έκδοση θα προσφέρει 100.000 σε virtual current, κάρτες MyTeam, εδικά digital items με την υπογραφή του LeBron για το MyPlayer και πολλά ακόμη in-game bonuses που σίγουρα θα λατρέψουν οι fans. Το NBA 2K19 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC και Switch και δείτε το Momentus trailer για να ψηθείτε και να πωρωθείτε ακόμη περισσότερο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles