21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H 2η season του Mandalorian έρχεται τον Οκτώβριο (+release schedule για τις νέες σειρές της Marvel)!

    Το Disney+ μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας, ωστόσο η Disney ήδη κτίζει όλο και καλύτερα την πλατφόρμα της, προσθέτοντας ποιοτικές σειρές που ξετρελαίνουν τους fans τόσο του Star Wars, όσο και του σύμπαντος της Marvel. Πρώτο και καλύτερο φυσικά το Mandalorian (ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στον Baby Yoda…;), το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και αγαπήθηκε τόσο από τους fans, όσο και από τους κριτικούς. Όπως έγινε γνωστό κι επίσημα, το ντεμπούτο της δεύτερης season θα γίνει τον Οκτώβριο του 2020 και έτσι οι fans του Star Wars μπορούν να αρχίσουν από τώρα την αντίστροφη μέτρηση.

    Όμως και οι σειρές της Marvel εννοείται ότι αποτελούν από τα δυνατά χαρτιά για την περαιτέρω ανάπτυξη του Disney+. The Falcon and the Winter Soldier, Loki και Wandavision είναι σίγουρο ότι θα επιχειρήσουν να κλέψουν τις καρδιές των φανατικών φίλων της Marvel (μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση και για τις τρεις σειρές από το TV spot που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Super Bowl)! Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Disney να αναφέρουν ότι το The Falcon and the Winter Soldier θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Αύγουστο, ενώ το πρώτο επεισόδιο του WandaVision πρόκειται να το δούμε τον Δεκέμβριο του 2020 (η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν μέσα στο 2021). Ας ελπίσουμε ότι πολύ σύντομα θα έρθει το Disney+ και στη χώρα μας γιατί δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά!      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles