20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H 4η σεζόν του Hannibal κόπηκε λόγω πειρατείας

    Εάν κατέβαζες παράνομα το Hannibal και μετά στεναχωρήθηκες που η ομολογουμένως πολύ καλή σειρά του NBC δεν συνεχίστηκε για έναν ακόμη κύκλο, τότε το φταίξιμο είναι δικό σου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Martha De Laurentiis, executive producer του ψυχολογικού τηλεοπτικού θρίλερ όπου πρωταγωνίστησε ο Hugh Dancy και ο Mads Mikkelsen. Το show τελείωσε μετά από τρεις σεζόν και η De Laurentiis σε μία ανοιχτή επιστολή που έστειλε στο The Hill υποστηρίζει πως η πειρατεία είναι ο λόγος που η σειρά κατέβασε ρολά. Όπως γράφει η παραγωγός “το ένα τρίτο” των τηλεθεατών του Hannibal ήταν από torrents και το γεγονός πως το show ήταν το πέμπτο πιο παράνομα κατεβασμένο το 2013 ήταν εκείνο που έγειρε τη ζυγαριά για το κόψιμό του.

    hannibal

    “Εάν ένα show το ληστεύουν, τότε είναι δύσκολο, εάν όχι αδύνατο, να μπορείς να πληρώνεις το συνεργείο και το καστ και να συνεχίζεται η παραγωγή. (…) “Με περισσότερα από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν παράνομα το show, είναι δύσκολο να μην σκεφτείς πως οι πειρατές είναι, έστω και λίγο, εν μέρει υπεύθυνοι για το γεγονός πως εκατοντάδες άτομα από την παραγωγή έχασαν τις δουλειές τους και εκατομμύρια fans που παρακολουθούσαν νόμιμα τη σειρά, το αγαπημένο τους πρόγραμμα” θα συμπληρώσει η De Laurentiis.
    Υπερβολικά λόγια ή πραγματικότητα; Πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν πως και το Game of Thrones είναι το Νο.1 show στις προτιμήσεις των torrents, αλλά συνεχίζει χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο δεν μπορεί κανείς να περιμένει πως κάθε σειρά θα έχει την δυναμική του GOT έτσι ώστε να μην νοιάζεται εάν κάποιοι εκατοντάδες χιλιάδες την απολαύσουν δια της πλαγίας οδού. Δεν έχει κάθε παραγωγή την πολυτέλεια να χάνει τόσο μεγάλα νούμερα τηλεθεατών και σίγουρα η παραπάνω επιστολή θα συζητηθεί για αρκετό καιρό.
    Την περασμένη χρονιά ο δημιουργός της σειράς Bryan Fuller είχε ξεκινήσει μία προσπάθεια να εξασφαλίσει budget για να υπάρξει συνέχεια, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε με αποτέλεσμα να δηλώνει πως η πιθανότητα να επιστρέψει το Hannibal είναι λιγότερες από 50%. Στην πορεία Amazon και Netflix δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να αναλάβουν την παραγωγή και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles