19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H 5 ιντσών και 1080p οθόνη της LG που θα κάνει την Retina να κλάψει…

    Η LG ανακοίνωσε μία νέα οθόνη για smartphones στις 5 ίντσες με ανάλυση 1920 x 1080 p (Full HD) και 440ppi. Πώς είπατε; Τα pixels per inch είναι κατά ένα τρίτο περισσότερα από αυτά του iPhone 4S; Ναι. Και για να μην μας πείτε πως κάνουμε προβοκατόρικες συγκρίσεις, είναι 72% περισσότερα από το 5ιντσο LG Optimus Vu που έδειξε η ίδια εταιρεία τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη.

    Η νέα οθόνη της LG πάντως, ακούγεται σαν το επόμενο must των smartphones καθώς η ανάλυσή της αλλά και η αναλογία της στα 16:9 την κάνει ιδανική για την απόλαυση βίντεο στις κινητές συσκευές, κάτι που μπορεί να ακούγεται παράλογο για κάποιους, αλλά αποτελεί σοβαρό παράγοντα χρήσης, ειδικά στις νεότερες γενιές.

    Η σύγκριση με την Retina του iPhone 4S, δεν γίνεται άδικα. Ήταν η Apple εκείνη που ξεκίνησε την φρενίτιδα με το πόσα pixels χωράνε σε μία ίντσα. Σημειώνουμε όμως πως η LG ανακοίνωσε την οθόνη και όχι πως αυτή θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Άλλωστε, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2012 και η πρώτη της επίσημη εμφάνιση θα γίνει σε μία εμπορική έκθεση στη Βοστόνη των ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles