21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Acer παρουσιάζει το δυναμικό gaming laptop: Aspire V Nitro! (CES 2017)

    Οι εποχές που τα gaming laptops ήταν ογκώδεις και ανοικονόμητες συσκευές έχει περάσει προ πολλού, καθώς οι εταιρείες που στοχεύουν στους gamers έχουν πλέον βρει τρόπους για να κάνουν τα προϊόντα τους πιο λεπτά, πιο ευέλικτα και φυσικά πιο συμμαζεμένα σε διαστάσεις. Το Aspire V Nitro της Acer σίγουρα ενσωματώνει όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, καθώς είναι μία πρόταση που μπορεί να κερδίσει τον gamer από την πρώτη ματιά, ακολουθώντας όμως μία πιο κλασική γραμμή σε σύγκριση με άλλα laptops που απευθύνονται στην κοινότητα των gamers.

    aspire_v_17_nitro_eye-tracking_wp_acer_04

    Πέραν βέβαια του όμορφου και compact σχεδιασμού, το V Nitro προσφέρει μία σειρά από hardware επιλογές, οι οποίες προσανατολίζονται στο να καλύψουν περισσότερο τον μέσο gamer και όχι εκείνον που αναζητάει ένα gaming laptop που παίζει στην κατηγορία του extreme. Έτσι λοιπόν, οι gamers μπορούν να διαλέξουν εάν το V Nitro της επιλογής τους θα φέρει 4Κ display, ενώ παράλληλα στην καρδιά του συστήματος μπορούν να επιλέξουν εάν το V Nitro θα φέρει 16GB γρήγορης DDR4 μνήμης και CPU της οικογένειας των i7, η οποία θα πλαισιώνεται από μία Nvidia GeForce GTX 1050 Ti ή μία Nvidia GeForce GTX 1060. Όσον αφορά την τιμή του, το gaming laptop της Acer θα ξεκινάει από τα 1199$ και φυσικά αναλόγως με τα hardware components που θα του προσθέτει ο αγοραστής του η τιμή του θα αυξάνεται. Όπως έγινε γνωστό το Aspire V Nitro αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Φεβρουάριο.  

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles