15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ» εισέρχεται στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού με το Soft1 Cloud ERP

    Την καινοτόμο λύση Soft1 Cloud ERP της SoftOne Κύπρου, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia επέλεξε η «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ», εταιρεία παρασκευής αρτοποιημάτων με σημαντικό μερίδιο στην Κυπριακή αγορά, για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρηματικών  δραστηριοτήτων της και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

    Τα ισχυρά εργαλεία οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης του Soft1 Cloud ERP επιτρέπουν τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης των οικονομικών της εταιρείας καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση των παραγγελιών και της αποθήκης. Οι διευρυμένες δυνατότητες λειτουργίας του Soft1 ERP στο Cloud επιτρέπουν στην διοίκηση της εταιρείας να έχει real – time εικόνα για τη συνολική λειτουργία της επιχείρησης, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα δεδομένα από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

    Η ευέλικτη σχεδίαση του Soft1 Cloud ΕRP, καθώς και το φιλικό περιβάλλον εργασίας  το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη, βελτίωσαν σημαντικά την ανταλλαγή δεδομένων εντός του οργανισμού, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του customer service. Την ίδια στιγμή, παρατηρήθηκε ελαχιστοποίηση των λαθών, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη αξιολόγηση της παραγωγικότητας των στελεχών της εταιρείας.

    Επιπλέον, αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες της πρωτοποριακής λύσης Enterprise Mobility της SoftOne, οι πωλητές της «Αδελφοί Καζάζη Λτδ» μπορούν να διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο τις επισκέψεις τους στα σημεία διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας, μέσα από το tablet ή το smartphone τους. Με τη χρήση του Soft1 360 επιτυγχάνεται η διεκπεραίωση κρίσιμων καθημερινών εργασιών όπως η απομακρυσμένη λήψη παραγγελιών, η απλοποίηση των διαδικασιών τιμολόγησης και εισπράξεων, καθώς και ο λεπτομερής έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων που μεταφέρονται από και προς την αποθήκη. Σε πλήρη διασύνδεση με το Soft1 Cloud ERP, η εφαρμογή Soft1 360 ενημερώνει αυτόματα το σύστημα με όλες τις ενέργειες των πωλητών, διευκολύνοντας τις καθημερινές εργασίες των στελεχών του οργανισμού.

    Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη SoftOne, o κ. Κυριάκος Καζάζης, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ» σημείωσε: «To Soft1 Cloud ERP ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις μας. Αντιληφθήκαμε άμεσα την ευκολία χρήσης και την αποδοτικότητα των εργαλείων τόσο του Soft1 Cloud ERP όσο και του Soft1 360. Διαθέτοντας real-time πληροφόρηση και αναφορές απόδοσης μπορούμε να αξιολογούμε σφαιρικά την εικόνα για την επιχείρησή μας και να λαμβάνουμε αποφάσεις για το κάθε τμήμα, βασισμένες σε αξιόπιστα δεδομένα. Συνεργαζόμενη με τη SoftOne η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, βάση του οποίου διανοίγονται τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξή μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles