24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H AirBnB συνεχίζει να μας… ταξιδεύει καλοκαιριάτικα!

    Αν δεν έχετε πάει (ή δεν πρόκειται να πάτε) διακοπές, τότε μάλλον δε θα έπρεπε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα. Επειδή όμως ξέρω οτι είστε περίεργοι, συνεχίστε! Η AirBnB λοιπόν, μετά το εντυπωσιακό υποθαλάσσιο δωμάτιο δίπλα σε καρχαρίες μέσα στο Ενυδρείο του Παρισιού και το δωμάτιο/ αναπαράσταση ενός πολύ γνωστού πίνακα του Βαν Γκογκ, πήγε το παιχνίδι ένα επίπεδο πιο πάνω, κάνοντας διαγωνισμό, με έπαθλο τη διανυκτέρευση σε διαμέρισμα που πλέει πάνω από τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο στην Αυστραλία! 

    air06.png

    Όλα αυτά φυσικά έγιναν στα πλαίσια των γνωστών Night At events της εταιρίας και σε μία προσπάθεια προώθησης της επιτυχημένης ταινίας «Finding Dory» σε συνεργασία με την Pixar! Πριν συνεχίσω θα πρέπει να σας πω οτι ο διαγωνισμός έχει ήδη ολοκληρωθεί (στις 30 Ιουνίου) και ο τυχερός (μαζί με 2 φίλους/φίλες του) έχει ενημερωθεί! Τι κερδίζουν όμως; Η AirBnB προσφέρει την ευκαιρία να μείνουν για μία διανυκτέρευση σε ειδικά κατασκευασμένο πλωτό κατάλυμα το οποίο θα πλέει πάνω από τον χαρακτηρισμένο ως Τοποθεσία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, στα ανοικτά των ακτών του Queensland, στην Αυστραλία!

    air04.png

    To ειδικά σχεδιασμένο πλωτό κατάλυμμα περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, κουζίνα και καθόλου τοίχους ώστε οι φιλοξενούμενοι να νανουριστούν από τον ήχο των κυμάτων και να τους ξυπνήσει ο ήλιος που θα σηκωθεί πάνω απ’ τον θαλασσινό ορίζοντα. Προφανώς, δεν θα έλειπε από μια τέτοια εμπειρία και η γευστική διάστασή της, αφού το γεύμα τους θα ετοιμάσει ο Αυστραλός σεφ Neil Perry!

    air07.png

    To όλο event γίνεται όμως για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος αλλά και για να αναδειχθούν αντίστοιχοι φυσικοί παράδεισοι στον κόσμο. «Η ευκαιρία να ζήσουμε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της Γης, έστω και για μια βραδιά, δεν είναι απλά και μόνον για να έχουμε εμπειρία της αμίμητης ομορφιάς του μέρους» τονίζει ο Airbnb Australian Country Manager, Sam McDonagh: «Έχει να κάνει με την κατανόηση του πώς οι άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα και να υποστηρίξουν αυτό το ξεχωριστό περιβάλλον».

    Πάρτε και λίγες φωτογραφίες πριν πέσουν τα δάκρυα πάνω στο PC…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles