18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Apple ετοιμάζει foldable iPhone

    Σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg, το iPhone 13 που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, ο οποίος θα είναι και μια από τις μεγάλες του αναβαθμίσεις σε σχέση με το iPhone 12.

    Κάτι τέτοιο θα δώσει και πάλι την επιλογή στους χρήστες iPhone να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους με τον αντίχειρα, αντί να τους περιορίζει στο FaceID, από πλευράς βιομετρικών μεθόδων. Η ίδια αναφορά υποστηρίζει πως το FaceID θα παραμείνει ως έχει, όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του να μην υπάρχει θύρα φόρτισης στα επόμενα iPhones.

    Η πηγή συνεχίζει με πληροφορίες για ένα foldable iPhone. Σύμφωνα με αυτές, η Apple ήδη έχει αναπτύξει και δοκιμάζει prototypes αναδιπλούμενων οθονών με “αόρατες” ενώσεις και διαγώνιο 6,7″.

    Τέλος, η εταιρεία ετοιμάζει δύο νέα tablets. Ένα νέο iPad Pro με ταχύτερο επεξεργαστή και miniLED οθόνη και ένα entry-level iPad με τον ίδιο σχεδιασμό του iPad Air 2019.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles