18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Apple παρουσιάζει τα Beats Studio 3 Wireless “Skyline” Collection & Limited Edition Mickey Mouse Beats Solo 3 wireless headphones

    Η Apple ανακοίνωσε μόλις τη νέα Beats Studio 3 Wireless “Skyline” collection, που θα είναι διαθέσιμη σε άκρως ενδιαφέρουσες χρωματικές επιλογές.

    Beats-3-Skyline
    Οι εκδόσεις Crystal Blue, Desert Sand, Midnight Black και Shadow Gray με χρυσές λεπτομέρειες, πραγματικά, εντυπωσιάζουν.

    Τα Beats Studio 3 έρχονται με Pure Adaptive Noise Cancelling που μπορεί να “ακούσει” το περιβάλλον και να ρυθμίσει αλγοριθμικά την ισχύ της ακύρωσης θορύβου, για καλύτερα αποτελέσματα από τον ανταγωνισμό. Διαθέτουν W1 chip που επιτρέπει το εύκολο pairing με ένα iPhone ή iPad. 

    Με το adaptive noise cancelling απενεργοποιημένο, τα Studio 3 μπορούν να προσφέρει έως 40 ώρες χρήσης, ενώ με το χαρακτηριστικό ενεργοποιημένο έως και 22 ώρες.

    Apple-Beats-3-Mickey-Mouse

    Επιπρόσθετα, η Apple, για να γιορτάσει τα 90ά γενέθλια του Mickey Mouse, κυκλοφορεί και τη special edition Mickey-themed Beats Solo 3 Wireless Headphones. Έρχονται με αντίστοιχη θήκη, συλλεκτικό pin και αυτοκόλλητο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles