20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    H Apple θα χρησιμοποιήσει την LG ως προμηθευτή για το foldable iPhone, καθώς φοβάται διαρροή design από τη Samsung

    Οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει ένα foldable phone το οποίο ίσως λανσάρει στη CES 2018 σε περιορισμένη έκδοση, όμως όσον αφορά τη μεγάλη ανταγωνίστριά της (αλλά και …συνεργάτη) την Apple, αναφορές από την Ν. Κορέα θέλουν να αναθέτει το δικό της foldable iPhone στην LG. Ο λόγος που η Apple επιλέγει την LG – και όχι τη Samsung – ίσως δε σας εκπλήξει…

    foldable_iphone
    Πατέντα της Apple για το foldable iPhone….

    Η Apple θέλει να σπάσει το μονοπώλιο της Samsung και να επενδύσει στην LG και σε άλλους μικρότερους κατασκευαστές για το flexible OLED panel αλλά και το κύκλωμα της νέας συσκευής και ο λόγος είναι ο εξής: επειδή η εταιρεία ανησυχεί για διαρροές από την πλευρά της Samsung, όσον αφορά τη δική της σχεδιαστική προσέγγιση στο κομμάτι των flexible προτάσεων.

    Η LG έχει ένα εργοστάσιο παραγωγής OLED οθονών που μπορεί να ικανοποιήσει τις ποσότητες που θέλει να παραγγείλει η Apple όχι νωρίτερα από το 2019, ωστόσο θα είναι πλήρως έτοιμη σχετικά με ενδεχόμενα flexible iPhone γύρω στο 2020. Η Apple, σε κάθε περίπτωση, ίσως περιμένει πρώτα να δει τι θα κάνει η Samsung στο κομμάτι των foldable handsets, πριν προσφέρει τη δική της πρόταση στην αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles