15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Asus το τερμάτισε! Το ROG Phone 5 θα διαθέτει 18GB RAM!

    Η Asus είναι γνωστό ότι παίζει πολύ δυνατά στην ειδική κατηγορία των gaming phones, καθώς οι προτάσεις παραδοσιακά διακρίνονται για την πραγματικά τεράστια ισχύ τους! H σειρά ROG παραδοσιακά «πετάει», ωστόσο η Asus σε κάθε νέα έκδοση του gaming phone της δείχνει να ξεπερνάει τον εαυτό της, προκαλώντας ιλίγγους στους tech enthusiasts! Συγκεκριμένα, το νέο ROG Phone 5 θα διαθέτει 18GB RAM! Nαι καλά διαβάσατε, όλη αυτή η μνήμη θα είναι διαθέσιμη στα χέρια των φανατικών φίλων του mobile gaming!

    Ο διάδοχος του ROG Phone 3 (ο αριθμός 4 παρακάμπτεται σε ορισμένες ασιατικές χώρες λόγω… κακής τύχης), έκανε την ανεπίσημη εμφάνιση του στο γνωστό benchmarking utility, Geekbench. Σε ένα από τα unofficial benchmarking tests λοιπόν έκαναν την εμφάνιση τους δύο εκδόσεις του επόμενου ROG Phone: η μία είναι η DA (Tencent Games Edition) και η DB (με την ονομασία I005DB όπου εδώ θα έχουμε τα 18GB RAM). Μάλιστα, αυτή η μάλλον υπερενισχυμένη έκδοση φημολογείται ότι θα διαθέτει ένα δευτερεύον display στο πίσω μέρος, το οποίο θα χρησιμεύει για την προβολή notifications και special gaming effects. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το ROG Phone 5 θα διαθέτει Qualcomm Snapdragon 888 και Android 11, ενώ σύμφωνα με καλά εμπεριστατωμένες πηγές θα υποστηρίζει οθόνη 6.7 ιντσών FHD+, μπαταρία με χωρητικότητα στα 6.000mAh (φόρτιση στα 65W) και 128GB αποθηκευτικού χώρου (στην core έκδοση του). Εκτός από την version «κτήνος» με τα 18GB RAM θα υπάρξουν και εκδόσεις με 8 και 16GB RAM.

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε η τιμή του θα είναι «τσουχτερή», καθώς με τα παραπάνω specs δύσκολα θα πέσει από τα 1.500$. Τώρα βέβαια το που μπορεί να σας χρησιμεύσει τόσο υπερβολικά μεγάλη RAM, μάλλον πουθενά σε αυτή τη φάση… Σε 3 με 4 χρόνια το συζητάμε ξανά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles