16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H CD Media νέος επίσημος διανομέας της Nintendo στην Ελλάδα!

    Η Nintendo Ευρώπης ανακοίνωσε πριν λίγο ότι η CD Media είναι ο νέος τοπικός αντιπρόσωπος και διανομέας της Nintendo στην Ελλάδα.

    nintendo-mario-greece

    Υπενθυμίζουμε ότι το Σεπτέμβριο του 2015, η Nintendo είχε πάψει να εκπροσωπείται στη χώρα μας, μετά τη διακοπή συνεργασίας με τη Nortec Multimedia, γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία στους Ninty fans. Ευτυχώς, από την 1η Οκτωβρίου του 2016 θα αρχίσουμε να βλέπουμε καλύτερες ημέρες σε αυτόν τον τομέα, καθώς η CD Media είναι από τις πιο παλιές εταιρίες διανομής βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα (από το 1993) και φέρνει στη χώρα μας προϊόντα από Electronic Arts, Take2 Interactive, Ubisoft, Capcom, Warner Brothers Interactive Entertainment, Bethesda και άλλες.

    Ο Satoru Shibata, πρόεδρος της Nintendo Ευρώπης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζουμε συνεργασία με τη CD Media, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Nintendo fans στην Ελλάδα και τις γύρω περιοχές που συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Πιστεύουμε ότι η CD Media έχει πολύ δυνατή ομάδα και υποδομή στην περιοχή για να φέρει στον κόσμο τα προϊόντα μας».

    Αντίστοιχα, ο Σπύρος Γιαμάς της CD Media, είπε: «Μεγάλη μας χαρά και τιμή που μας επέλεξε η Nintendo Ευρώπης ως συνεργάτη τους για την τοπική διανομή. Είναι σημαντική στιγμή για την ανάπτυξή μας ως κορυφαίος διανομέας ψηφιακής ψυχαγωγίας στην περιοχή. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και υποστήριξης στους Nintendo fans, αλλά και τους καταναλωτές γενικότερα στην περιοχή».

    Η CD Media ανέλαβε επίσης τη διανομή της Nintendo σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο. (Η περιοχή περιλαμβάνει τις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρος, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Μοντενέγκρο, Σερβία)

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles