17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H CL8 γίνεται συνεργάτης της cPanel

    H CL8 συνεχίζει να αναπτύσσει νέες στρατηγικές συνεργασίες. Αυτή την φορά γίνεται συνεργάτης της πιο αναγνωρισμένης πλατφόρμας αυτοματισμού φιλοξενίας του κλάδου, την cPanel, για την δημιουργία και διαχείριση ιστότοπων. H cPanel διακρίνεται στην παγκόσμια αγορά καθώς είναι πολύ εύχρηστη ακόμη και σε πελάτες που δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις του αντικειμένου, είναι ιδιαίτερα σταθερή, ακολουθεί συνεχώς τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και έχει πανίσχυρη ομάδα ανάπτυξης και υποστήριξης. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στην CL8 να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, η CL8 παρέχει ασφαλή, επεκτάσιμη και διαθέσιμη φιλοξενία ιστότοπων, υπηρεσίες διαχείρισης και τεχνική υποστήριξη 24/7/365, σε εταιρείες που έχουν ιστότοπους καθοριστικούς για την επιχειρηματική τους επιτυχία και σταθερότητα.

    Αλώστε ο Covid-19 ανάγκασε τις επιχειρήσεις, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως, να προσαρμόσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στις επιχειρήσεις τους και να επενδύσουν στην ιστοσελίδα τους προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

    Οι ειδικοί ψηφιακού μάρκετινγκ και σχεδιασμού ιστοσελίδων των εταιρειών μπορούν πλέον να επικεντρωθούν στο μάρκετινγκ και τους πελάτες της επιχείρησής τους, αφήνοντας την υποδομή των ιστοσελίδων, την ασφάλεια και την cPanel λειτουργία στους ειδικούς.

    Έτσι, η CL8, που είναι το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει πρωτοποριακές Data Center και Cloud υπηρεσίες, γίνεται πλέον πιστοποιημένος συνεργάτης της cPanel, και αποκτά πρόσβαση σε τεχνικούς πόρους, εύχρηστες οδηγίες και σε ακόμη καλύτερη υποστήριξη. Υποστήριξη που αναβαθμίζεται αυτόματα στη νέα υπηρεσία τεχνικής βοήθειας Ultra Priority cPanel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles