22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Conceptum Distribution επίσημος διανομέας των Philips projectors

    Η Conceptum Distribution προσθέτει άλλο ένα κορυφαίο brand στην γκάμα της, καθώς είναι πλέον ο επίσημος διανομέας των Philips PicoPix projectors.

    PicoPix Go+ PPX3417EK

    Philips PicoPix είναι οι κορυφαίοι mobile και pocket video projectors που συνδέονται με smartphones και φορητές συσκευές και προβάλουν video και παρουσιάσεις σε μεγάλη οθόνη με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, όπου και αν βρίσκεστε.

    Οι Philips PicoPix videoprojectors διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία DLP LED Pico που εμπλουτίζεται με μοναδικές πατέντες της Philips, έτσι ώστε μέσα από ένα πολύ μικρό μέγεθος να προσφέρουν : εξαιρετική ποιότητα εικόνα, μοναδική συνδεσιμότητα με Wifi, Bluetooth και USB multimedia player και κορυφαία αυτονομία με ενσωματωμένη μπαταρία.

    Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην CONCEPTUM AΕ στο http://b2b.conceptum.net/el/4920-philips-screeneo

    philips-pico-pix-ppx-intro

    Η Conceptum Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Με στερεό οικονομικό υπόβαθρο και εκτεταμένες υποδομές διανομής η Conceptum Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό εξειδικευμένο διανομέα των προϊόντων και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Conceptum A.E. είναι επίσημος συνεργάτης σημαντικών κατασκευαστών όπως η PHILIPS-SCREENEO, VIEWSONIC, BIOSTAR, SANGEAN, GENERAL MOBILE, BLACKVIEW, DOOGEE, KEN MOBILE, MAGNAT, MANTA, SANDBERG, SOUL, SILICON POWER, DENVER, SBOX, MR CABLE, SMIT VISUAL, XYZ κλπ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles