19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η DC Comics θα αποκαλύψει την ταυτότητα του Joker

    Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ιστορία της DC Comics. Ο μύθος του Joker, από τους πλέον κλασικούς villain των κόμικς, χτίστηκε εν μέρει και πάνω στο μυστήριο που καλύπτει το background του. Είναι βίαιος, πανούργος, διαβολικός και για περισσότερο από μισό αιώνα κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι. Κι όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει αφού η DC έκανε γνωστό πως η πραγματική ταυτότητα του Joker θα αποκαλυφθεί στο Justice League #50, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαίου.

    Joker_

    Η όλη ατμόσφαιρα έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται από το τεύχος #42, όπου βρήκε τον Batman να κάθεται στην “Mobius Chair” που του δίνει πρόσβαση σε όλη τη γνώση. Εκείνος για να την τεστάρει θα ρωτήσει ποιος σκότωσε τους γονείς του (o Joe Chill) και μετά θα ρωτήσει το πραγματικό όνομα του Joker. Ακούγοντας την απάντηση θα δείξει σοκαρίσμένος, αλλά δεν θα το αποκαλύψει. Κανείς δεν ξέρει τι τροπή θα πάρει η ιστορία, αν και ο Geoff Johns της DC προετοίμασε το κοινό λέγοντας πως η απάντηση που θα πάρουν για το όνομα σίγουρα δεν την είχαν προβλέψει.
    Ο Joker είναι γνωστό από παλιά πως ήταν ένας νορμάλ τύπος που στράφηκε στο έγκλημα και έχασε τα λογικά του μετά την τραγική δολοφονία της οικογένειάς του. Κάποιες φορές του είχαν κολλήσει το όνομα “Jack” αλλά τίποτα παραπάνω. Τώρα βέβαια πολλοί μπορούν να σκεφτούν κάτι πολύ λογικό. Είναι σίγουρη η DC πως το κοινό θέλει πραγματικά να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Joker και να χαθεί όλο το μυστήριο που  καλύπτει τον villain χαρακτήρα του;

    Joker2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles