15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η DC Entertainment ετοιμάζει το reboot των Flintstones και Scooby Doo

    Τα τηλεοπτικά shows των Hanna-Barbera έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και θα συνεχίσουν και στο μέλλον αφού η DC Entertainment ανακοίνωσε πως επαναφέρει όλες εκείνες τις αγαπημένες σειρές. Από τον Scooby Doo και τους The Flintstones, μέχρι τον Jonny Quest και το Wacky Races, όλα θα επιστρέψουν με την μορφή reboot. Και η νοσταλγία του Σαββατιάτικου πρωινού που τους βλέπαμε στην τηλεόραση χωρίς να παίρνουμε ανάσα, χτυπάει κόκκινο.

    flinstones

    To The Flintstones θα είναι το μοναδικό που θα διατηρήσει το original όνομα, αφού τα υπόλοιπα θα επιστρέψουν “πειραγμένα”, βλέπε Scooby Apocalypse, Future Quest και Wacky Raceland. 
    Ο Dan DiDio, co-publisher της DC Entertainment, είπε στο Entertainment Weekly πως ήθελε να δει πως αυτοί οι κλασικοί χαρακτήρες θα προσαρμόζονταν στο σήμερα, με τις περιπέτειές τους να “τρέχουν” σ’ ένα καινούργιο χωροχρόνο. Η μεγάλη πρόκληση είναι να κάνουν εκείνους που δεν γνωρίζουν τους καρτούν ήρωες να ενδιαφερθούν γι’ αυτούς και να παρακολουθήσουν τα updated shows. Μένει να δούμε πόσο θα χρειαστεί να μεταμορφωθεί ο Scooby Doo για να τραβήξει την προσοχή ενός πιτσιρικά που από πολύ νωρίς κρατάει στα χέρια του κινητό και tablet και δεν κρατιέται να παίξει Grand Theft Auto.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles