24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H DC πούλησε αυτό το καλοκαίρι 12 εκατομμύρια κόμικς!

    H DC ζει μεγάλες μέρες. Η Rebirth πρωτοβουλία που είχε ανακοινώσει πριν από λίγους μήνες, μία κίνηση ανανέωσης των εκδόσεών της, σάρωσε στις πωλήσεις κάνοντας πολλά και εντυπωσιακά ρεκόρ. 11 τεύχη της ξεπέρασαν τις 200.000 αντίτυπα, άλλα 60 πούλησαν πάνω από 100.000 ενώ 21 τυπώθηκαν πολλές φορές αφού τα sold out ακολουθούσαν το ένα το άλλο. Ο senior Vice President στο τμήμα πωλήσεων και marketing της DC, John Cunningham, είπε πως η ανταπόκριση του κόσμου, των εμπόρων και όλης της κοινότητας ήταν κάτι παραπάνω από απίστευτη, με το Rebirth να ξεπερνά κατά 29% το προηγούμενο relaunch που είχε κάνει η εταιρεία το 2011.

    DC-Universe-Rebirth

    Μπορεί ο κινηματογράφος να φαντάζει τώρα σε πολλούς ως η ατμομηχανή της DC ωστόσο εάν ρωτήσεις τους fans, τα κόμικς ήταν και παραμένουν το νούμερο 1 αντικείμενο λατρείας τους. Αυτούς ακούσε σε διάφορα meeting που έκανε η DC και σημείωσε τα παράπονά τους και τις παρατηρήσεις τους. Το αποτέλεσμα ήταν η Rebirth κίνηση, μία προσπάθεια να συστήσουν εκ νέου τους ήρωες στο κοινό, με τις δημιουργικές ομάδες να κάνουν θαύματα. Στην θεματολογία της Wonder Woman, της Harley Quinn, της επιστροφής του Batman, του Superman, του The Flash, της Justice League.
    Να τονίσουμε πως στα μυστικά της επιτυχίας ήταν και η εφαρμογή καινούργιων “κανόνων” στις κυκλοφορίες, αφού οι μεγάλοι τίτλοι έβγαζαν δύο τεύχη κάθε μήνα αντί για ένα, ενώ πριν από το #1 του κάθε ήρωα, κυκλοφορούσε ένα ειδικό Rebirth issue. Όσοι έχασαν κάποια από τα τεύχη, μην ανησυχούν γιατί από την αρχή του νέου χρόνου θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικές εκδόσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles