18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H δεύτερη σεζόν του Stranger Things θα είναι εμπνευσμένη από τον Indiana Jones

    Το Stranger Things είναι το πιο hot topic αυτή την εποχή και οι fans περιμένουν με αγωνία να μάθουν λεπτομέρειες για την συνέχεια του μεγάλου τηλεοπτικού hit. Και μπορεί να μην υπάρχει κάτι νεότερο για το πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν -“θα είμαστε χαζοί να μην ανανεώσουμε τη σειρά” είπε ο CEO του Netflix, Reed Hastings– ωστόσο οι δημιουργοί του show, Matt Duffer και Ross Duffer, αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους πως αυτή θα είναι εμπνευσμένη από το σινεμά του 1984 και τον διάσημο κινηματογραφικό αρχαιολόγο Indiana Jones!

    strangerthings

    Μιλώντας στο IGN είπαν πως η δεύτερη σεζόν θα αντλήσει έμπνευση, και μάλιστα μπόλικη, από το σινεμά εκείνης της χρονιάς, “ειδικά τις ταινίες που βγήκαν το καλοκαίρι του 1984”. 

    Όπως χαρακτηριστικά είπαν “ήταν μία εκπληκτική χρονιά για το σινεμά, έτσι προσπαθούμε, και μακάρι να τα καταφέρουμε, να αποτυπώσουμε λίγη από τη μαγεία εκείνων των ταινιών στη σειρά. Κάτι σαν το Temple of Doom. Λατρεύω το Temple of Doom, μου αρέσει που ήταν πιο σκοτεινό και περίεργο από το Raiders” θα πει ο Matt, κάτι που σίγουρα μόνο θετικά ακούγεται στα αυτιά μας. Όπως συμπλήρωσε η δεύτερη σεζόν θα είναι “πολύ διαφορετική”, λέγοντας μάλιστα πως είναι πολλοί εκείνοι που θα προτιμήσουν την πρώτη. Επίσης τόνισε πως θέλουν να τελειώσουν τη σειρά με έναν πειστικό τρόπο και θέλουν να βρουν πόσα επεισόδια και σεζόν χρειάζονται για να πουν μία ολοκληρωμένη, πιστευτή ιστορία χωρίς να το τραβήξουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles