14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Dell αποκαλύπτει το UltraSharp 32, το πρώτο 8K monitor στον κόσμο! (CES 2017)

    Αν και ακόμη τα 4K displays δεν αποτελούν το standard, η Dell αποφάσισε στην CES 2017 να το πάει ένα βήμα παρακάτω, παρουσιάζοντας (όπως ισχυρίζεται) το πρώτο Ultra HD 8K monitor στον κόσμο! To 32 ιντσών UltraSharp monitor μοιάζει να μας έχει έρθει από το… μέλλον, καθώς σε περίπτωση που αναρωτιέστε πρόκειται για μία πρόταση, η οποία προσφέρει (ελπίζουμε να κάθεστε…) 16 φορές την ανάλυση ενός Full HD display.

    dell-32inch-8k-640x360

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε τα specs του προκαλούν… ζάλη, καθώς το UltraSharp 32 προσφέρει 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα, 60Hz refresh rate, brightness levels στα 400 nits, contrast ratio 1300:1,αλλά και σούπερ λεπτό design που το καθιστά “άξιο θαυμασμού”. Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ για το 8K monitor της Dell, καθώς διαθέτει μία σειρά από πρόσθετα ports (όπως 4xUSB 3.0) που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή σε κάθε χρήστη. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το εν λόγω monitor αφορά περισσότερο τους επαγγελματίες οι οποίοι προφανώς θα αποτελέσουν και το αγοραστικό target group στο οποίο στοχεύει η Dell. Άλλωστε με ένα κόστος κοντά στα 5.000$, το 32άρι 8K monitor της γνωστής εταιρείας (που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017) μάλλον θα αφορά λίγους και εκλεκτούς, παραμένοντας όνειρο για τους υπόλοιπους “κοινούς” θνητούς, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι απλώς να το θαυμάζουν…

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles