21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η εφαρμογή του Box για Android σου δίνει 50GB στο σύννεφο δωρεάν!

    Το Box, μία αρκετά δημοφιλής υπηρεσία «αποθήκευσης στο σύννεφο», σκέφτηκε πως το Android και οι χρήστες συσκευών με αυτό το λειτουργικό, είναι οι επόμενοι καλοί της πελάτες. Έτσι, αποφάσισε να ανανεώσει την εφαρμογή της για Android με αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και να δώσει στους χρήστες που θα την κατεβάσουν μέσα στις επόμενες μέρες και μέχρι τις 23 Μαρτίου, 50GB δωρεάν!

    Όταν μιλάμε για Cloud πια, δεν μιλάμε για το μέλλον αλλά για το παρόν. Ολοένα και περισσότερες είναι οι υπηρεσίες αποθήκευσης στο σύννεφο, καθώς είναι και ολοένα και περισσότερες οι συσκευές μας, από τις οποίες θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία, αλλά και το περιεχόμενο ψυχαγωγίας μας. Η Apple δήλωσε πως το iCloud θα είναι απευθείας ενσωματωμένο στο νέο update του λειτουργικού της για Mac, του Mountain Lion, ενώ η Microsoft θα διαθέτει το SkyDrive ενσωματωμένο… στα πάντα. Ακόμα και στα Windows 8. Η Google δε, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με το Drive, μέσα στους επόμενους μήνες ενώ οι μεγάλοι «παίκτες» της αγοράς παραμένουν το Dropbox, το SugarSync και το Amazon Cloud Drive.
    Η νέα εφαρμογή του Box για Android διαθέτει πολύ έξυπνα χαρακτηριστικά. Πλήρως συμβατή με το Ice Cream Sandwich και, με την βοήθεια της Google στην ανάπτυξή της, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να αφήνουμε σχόλια σε αρχεία, να προσθέτουμε κι άλλους στον διαμοιρασμό ανεξάρτητων φακέλων και να ανεβάζουμε πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα.

    Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη και από παλαιότερες εκδόσεις του Android και οι business downloaders της, δηλαδή αυτοί που θα κατεβάσουν την εφαρμογή για επαγγελματική χρήση, έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν 20 tablet της Samsung, αν εξηγήσουν με ευκρινή τρόπο πώς χρησιμοποιούν την εφαρμογή Box για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Nice!

    Την εφαρμογή του Box για Android μπορείτε να την βρείτε εδώ

    Πηγή: VentureBeat

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles