20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η εκδίκηση της μαμάς στο Facebook

    Λοιπόν, υπάρχουν μαμάδες και μαμάδες. Υπάρχουν μαμάδες που ότι κι αν κάνει το καμάρι τους, θα προσπαθήσουν να μην του χαλάσουν χατίρι. Υπάρχουν και μαμάδες, όμως, που από πολύ μικρή ηλικία, θα μάθουν στο καμάρι τους ότι κάθε τους πράξη έχει συνέπειες. Κι αν οι μαμάδες αυτές ανήκουν σε μία γενιά που έχει ασπαστεί την ψηφιακή ζωή, θα χρησιμοποιήσουν ψηφιακά μέσα για να … κάνουν το επιχείρημά τους, κατανοητό.


    Έτσι και μία μαμά από το Ohio των ΗΠΑ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Facebook για να πείσει την 13χρονη κόρη της πως πρέπει να μιλάει με σεβασμό, καθώς η μικρή είχε προφανώς… μεγάλη γλώσσα, online και offline. Μετά από μία αγενή συμπεριφορά της 13χρονης Ava μπροστά στους φίλους της προς τη μαμά της, η μαμά της, όχι μόνο της απαγόρευσε να έχει πρόσβαση στο Facebook και το τηλέφωνό της για ένα μήνα, αλλά κάθισε και έφτιαξε μία cover photo για το προφίλ της Ava, που έδειχνε την 13χρονη με ένα κόκκινο X στο στόμα. Και γράφει πάνω στη φωτογραφία:

    Δεν ξέρω πώς να κρατήσω το στόμα μου κλειστό
    Μου έχει απαγορευτεί να χρησιμοποιήσω το Facebook και το τηλέφωνό μου. Αν ρωτήσετε γιατί, η μαμά μου είπε πως πρέπει να σας απαντήσω

    Σε mail της η 13χρονη λέει πως αυτό που έκανε η μαμά της θα την κάνει να σκέφτεται δύο φορές πριν μιλήσει άσχημα σε κάποιον.
    Όσο κι αν οι δυο τους συμφιλιωθούν (κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα 50 χρόνια), πιστεύετε πως η μαμά διάλεξε καλό τρόπο για να πείσει την κόρη της να έχει καλύτερη συμπεριφορά; Ή απλά βρήκαμε τον τρόπο και αυτή η πλευρά της καθημερινότητάς μας να βγει στα κοινωνικά δίκτυα, όπως όλες οι άλλες;

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles