16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H εμφάνιση της Hillary Clinton στο Between Two Ferns έσπασε τα ρεκόρ του Funny or Die

    To show του Zach Galifianakis έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει πολλούς διάσημους, με ορισμένα επεισόδια να γράφουν ιστορία… αμηχανίας από τις αμίμητες ερωτήσεις του ηθοποιού που τερματίζουν το “goofy” στυλ, αν και πολλές φορές έχουν προκύψει αρκετά επιθετικές. Αυτές οι στιγμές παρατεταμένης σιωπής είχαν την τιμητική τους στην εμφάνιση της Hillary Clinton και φαίνεται πως άρεσαν σε πολύ κόσμο αφού το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 22 του μήνα το παρακολουθήσαν πάνω από 30 εκατομμύρια φορά μέσα στις πρώτες 24 ώρες προβολής του. Ένα νούμερο που φυσικά διέλυσε κάθε προηγούμενο ρεκόρ του Funny or Die, το video website και εταιρεία παραγωγής που ειδικεύεται στις κωμικές καταστάσεις. 

    3063979-poster-p-1-between-two-ferns-clinton

    Όπως γράφει το The Hollywood Reporter μιλάμε για τη μεγαλύτερη web θέαση που είχε ποτέ στην ιστορία του το κανάλι μέσα σε μόνο μία ημέρα, ενώ κυριάρχησε και στα social media με 500.000 shares στο Facebook και 25.000 retweets στο Twitter! Όλα αυτά φυσικά έκαναν τον CEO του Funny or Die, Mike Farah να μη μπορεί να κρύψει τη χαρά του. “Χωρίς υπερβολή, κάθε φορά που το Ferns κυκλοφορεί, γίνεται το θέμα που συζητάνε όλοι” θα πει για το show που δημιούργησαν οι Galifianakis και Scott Aukerman και που ξεκίνησε το 2008 με πρώτο καλεσμένο τον Michael Cera. Στην πορεία η φήμη του πήρε τέτοιες διαστάσεις που φιλοξένησε μέχρι και τον Barack Obama το 2014, μία εμφάνιση που έφερε 16.4 εκατομμύρια views στο YouTube.
    Αξίζει να σημειωθεί πως το γύρισμα έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που η Clinton διαγνώστηκε με πνευμονία, ωστόσο όπως είπε η παραγωγή δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το show και σύμφωνα με τον Farah το 90% όσων έγιναν στον επεισόδιο ήταν εντελώς αυθόρμητα. Και άρεσαν ακόμα και σε κόσμο που υποστηρίζουν τον Donad Trump, όπως ο rock star Kid Rock που σε tweet του παραδέχθηκε πως το video ήταν αστείο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles