12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Emilia Clarke επιβεβαιώνει τις φήμες – Θα είναι στο Secret Invasion της Marvel

    Ελάχιστοι είναι οι διάσημοι ηθοποιοί που μέχρι τώρα δεν έχουν ενσαρκώσει κάποιον ρόλο στο τεράστιο πλέον Κινηματογραφικό (και τηλεοπτικό) Σύμπαν της Marvel. Τελευταία προσθήκη η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, η τηλεοπτική Daenerys Targaryen, Emilia Clarke. Υπήρχαν έντονες φήμες γύρω από το όνομα της Αγγλίδας ηθοποιού τον τελευταίο καιρό και την συμμετοχή της στην επερχόμενη σειρά ‘Secret Invasion‘, της οποίες η ίδια επιβεβαίωσε μέσω του The Tonight Show στον Jimmy Fallon.

    Η 35χρονη θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά του Disney+ που θα αφορά τον κόσμο των Skrulls, τους οποίους γνωρίσαμε στην ταινία ‘Captain Marvel’ του 2019, δίπλα στον Samuel L. Jackson, ο οποίος θα επιστρέψει στον ρόλο του Nick Fury. Μαζί τους και ο Ben Mendelsohn στον ρόλο του Talos, καθώς και οι Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Killian Scott, Christopher McDonald και Carmen Ejogo σε μη γνωστοποιημένους ρόλους.

    Διαβάστε ακόμη: What If…? Όλα τα εναλλακτικά σενάρια της επερχόμενης σειράς της Marvel

    Η Clarke θα είναι η τέταρτη ηθοποιός του Game of Thrones που θα ενταχθεί στο MCU, μετά την εμφάνιση του Peter Dinklage στο Avengers: Infinity War, και τους επερχόμενους ρόλους των Kit Harington και Richard Madden στο The Eternals.

    Δείτε την εμφάνισή της στο The Tonight Show παρακάτω:

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles