13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Emirates διευκολύνει τους επιβάτες της να χρησιμοποιούν laptops και tablets κατά τη διάρκεια (μέρους) πτήσεων για τις ΗΠΑ

    Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι Ηνωμένες Πολιτείες (και κατόπιν το Ηνωμένο Βασίλειο) απαγόρευσαν τις μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως laptops και tablets σε επιλεγμένες πτήσεις από χώρες κυρίως της Μέσης Ανατολής. Η αντίδραση της Emirates, της μεγάλης αεροπορικής του Κόλπου, είναι άμεση, παρέχοντας διευκολύνσεις στους επιβάτες των αεροπλάνων της που ταξιδεύουν μέσω Ντουμπάι στις ΗΠΑ. Έτσι, διευκολύνουν τη χρήση των laptops και των tablets τους στο πρώτο μέρος του ταξιδιού τους, όπως επίσης και στο transit στο Ντουμπάι.

    emirates

    Έπειτα, οι επιβάτες οφείλουν βέβαια να παραδώσουν τις συσκευές τους στην πύλη και εκείνες θα συσκευάζονται προσεκτικά σε κιβώτια ώστε να φορτωθούν στο χώρο αποσκευών, με την υπηρεσία να προσφέρεται δωρεάν. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα έχει επιπλέον προσωπικό στο αεροδρόμιο για να διευκολύνει τους επιβάτες, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες που υλοποιούνται οι νέοι κανόνες.

    Σημειώνουμε ότι από το Σάββατο 25 Μαρτίου δεν επιτρέπεται σε ταξιδιώτες απευθείας πτήσεων, προς τις ΗΠΑ από το Διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB), η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής μεγαλύτερης από ένα κινητό τηλέφωνο ή smartphone -με εξαίρεση ιατρικές συσκευές- στην καμπίνα του αεροσκάφους. Οι επιβάτες των πτήσεων θα πρέπει να τοποθετήσουν αυτές τις ηλεκτρονικές συσκευές στις αποσκευές που έχουν κάνει check in, μία απαγόρευση που ισχύει σε επιβάτες από 8 συνολικά χώρες (Ιορδανία, Κατάρ, Κουβέιτ, Μαρόκο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Τουρκία).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles