18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H επόμενη γενιά του Surface Duo πλησιάζει! Στο φως τα tech specs του!

    Το Surface Duo μπορεί να απευθύνεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο και «ειδικό» κοινό, όμως η Microsoft όπως όλα δείχνουν ποντάρει αρκετά στην επιτυχία του. Για αυτό και είναι απλώς θέμα χρόνου για να ανακοινώσει το δεύτερο Surface Duo, το οποίο θα είναι αρκετά πιο boostαρισμένο σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

    Σύμφωνα λοιπόν και με την εμφάνιση που έγινε πρόσφατα στο Geekbench, το επερχόμενο Surface Duo 2 θα διαθέτει Snapdragon 888 SoC και θα συνοδεύεται από 8GB RAM (μια εξαιρετική αναβάθμιση σε σύγκριση με το Snapdragon 855 και τα 6GB του πρώτου Surface Duo). Παράλληλα, το δεύτερο Surface Duo θα βασίζεται στο Android 11, ενώ παρόλο που το camera design και ο σχεδιασμός της συσκευής δεν είναι τελικός, ωστόσο οι διαρροές αναφέρουν ότι η συσκευή θα διαθέτει έναν φακό στα 12MP, τηλεφακό και ultrawide lens. Επίσης, πρόθεση τα Microsoft είναι να εμπλουτίσει το Surface Duo 2 με ακόμη πιο συναρπαστικά features που θα το καταστήσουν ακόμη πιο αξιόπιστο και σύγχρονο. Για αυτό και αναμένουμε να διαθέτει: υποστήριξη για NFC, μεγαλύτερα και καλύτερα ποιοτικά displays, υψηλότερο refresh rate και μεγαλύτερη ενεργειακή αυτονομία με καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά. Η Microsoft φημολογείται ότι θα ανακοινώσει επισήμως το νέο Surface Duo στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε λίγη παραπάνω… υπομονή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles