16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H extreme μεταμόρφωση του “μποξέρ” Jake Gyllenhaal

    Οι τελευταίοι ρόλοι του Jake Gyllenhaal είναι ο ένας πιο απαιτητικός από τον άλλον, με τον διάσημο ηθοποιό να κάνει τα πάντα για να “μπει” όσο γίνεται καλύτερα σ’ αυτούς, χωρίς να υπολογίζει μεταμορφώσεις και θυσίες. Ωστόσο αυτή τη φορά μάλλον ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό.

    Jake Gyllenhaal

    Για το πρόσφατο Nightcrawler όπου έπρεπε να ερμηνεύσει έναν ψυχοπαθή δημοσιογράφο, έχασε περίπου 13 κιλά, κοιμόταν ελάχιστα και είχε μία τρομακτική σχεδόν όψη (δεύτερη φωτο). Τώρα για τις ανάγκες του φιλμ Southpaw όπου παίζει τον μποξέρ Billy Hope, πήγε στο άλλο άκρο αφού έγινε κάτι παραπάνω από “φέτες”. Η αλλαγή του είναι… too much, αφού δύσκολα τον αναγνωρίζεις πίσω από τους μυς, τις φλέβες που πετάγονται και το six pack.

    Όπως είπε σε συνέντευξή του στο Deadline, ο σκηνοθέτης του φιλμ Antoine Fuqua, η αφοσίωση του Gyllenhaal να μπει στο ρόλο ήταν απίστευτη. Έκανε δύο φορές την ημέρα προπόνηση, επτά μέρες την εβδομάδα. Μάλιστα την έκανε στο γυμναστήριο του μεγαλύτερου ίσως μποξέρ σήμερα στον κόσμο, του Floyd Mayweather, παρακολούθησε αγώνες του, ενώ επίσης είδε ματς και του άλλου τεράστιου αθλητή, του Manny Pacquiao. Και φυσικά δεν παρέλειψε να ρίξει πραγματικές μπουνιές με επαγγελματίες αθλητές επάνω στο ρινγκ.
    Το φιλμ είναι μία low budget παραγωγή που ο Fuqua πάλευε να ολοκληρώσει εδώ και χρόνια και στην οποία αρχικά οι φήμες ήθελαν ως πρωταγωνιστή τον Eminem. Μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις, τελικά το project πήρε το πράσινο φως από την The Weinstein Company. 

    Jake Gyllenhaal 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles