13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H GIGABYTE κυκλοφορεί τα πρώτα 4K+ laptops: Η υπέροχη εξέλιξη της σειράς AERO – Η ισχύς συναντά την αισθητική!

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαία μάρκα ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη σειρά laptop AERO Creator με επεξεργαστές Intel® Core™ 12ης γενιάς: AERO 16, AERO 17 και AERO 5. Καθώς η έννοια του Metaverse ανθίζει, το καθηλωτικό περιεχόμενο έχει θεωρηθεί ως κρίσιμο στοιχείο για την ανάπτυξη του Metaverse και τα Creator Laptops αναμένεται να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλή με τη μοναδική τους τοποθέτηση: υψηλές επιδόσεις με κορυφαίες οπτικές εμπειρίες. Στοχεύοντας στους δημιουργούς της γενιάς-Z και ανταποκρινόμενα στις επιθυμίες της τεράστιας βάσης χρηστών, τα προϊόντα της σειράς AERO της GIGABYTE φιλοδοξούν να αποτελέσουν ένα οπτικό αριστούργημα που θα σπάσει τη νέα εποχή των Creator Laptop 16“, καθώς οι τεχνολογίες οθόνης 16:10 4K+ OLED και AmLED εισάγονται για πρώτη φορά στη σειρά, μαζί με την εξέλιξη του σχεδιασμού των προϊόντων. Με ρίζες στην ανθρωπότητα και την επιστροφή στη φύση, η εμφάνισή του αποτελείται από την καθαρή αισθητική του ολοκληρωμένα διαμορφωμένου σασί που κατασκευάζεται μέσω της τεχνολογίας CNC και τις βασικές αρχές που καθοδηγούνται από την ισχυρή βασική απόδοση που συνοδεύεται από μινιμαλιστικά σχέδια, προσφέροντας ατελείωτα υπέροχα θαύματα στους δημιουργούς, ενώ εντείνουν την εμβάθυνση στο δημιουργικό τους ταξίδι. Η τάση αντικατάστασης των laptop είναι αναμενόμενη!

    AERO 16: Ενισχύοντας την αποδοτικότητα με τη χρυσή αναλογία 16:10  

    Η GIGABYTE λανσάρει τώρα το πρωτοποριακό Creator Laptop 16″, με κάθε λεπτομέρεια προσαρμοσμένη για σχεδιαστές και δημιουργούς περιεχομένου. Με τη συμπίεση της οθόνης 16″ 16:10 4K+ OLED και AmLED 16″ στο παραδοσιακό σώμα φορητού υπολογιστή 15″, ο χώρος εργασίας έχει αυξηθεί σημαντικά κατά 12% στην περιοχή προβολής σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Όχι μόνο διατηρεί την εξαιρετική απόδοση ακριβείας χρωμάτων στην οθόνη, αλλά η σειρά διαθέτει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι η μοναδική παγκοσμίως σειρά φορητών υπολογιστών με διπλή οθόνη που έχει πιστοποιηθεί χρωματικά. Η τελευταία αναβάθμιση περιλαμβάνει δύο μοντέλα από τη 12η γενιά Intel® Core™, τους επεξεργαστές i9-12900HK και i7-12700H, με την κορυφαία διαμόρφωση της διαδικασίας 10nm και έως 14 πυρήνες, προσφέροντας σημαντική αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά όσον αφορά την απόδοση του συστήματος. Αυτό θα βελτιστοποιήσει σημαντικά τις επιδόσεις των σημαντικότερων λογισμικών επεξεργασίας πολυμέσων και των εργαλείων τρισδιάστατης απόδοσης, συντομεύοντας τη ροή εργασίας και αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα. Όσον αφορά τα γραφικά, εξαιρετική από την προηγούμενη γενιά, η τελευταία έκδοση της σειράς είναι εξοπλισμένη με τις νέες GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 30 και μπορεί να αναβαθμιστεί έως NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti, επιτρέποντας πρωτοφανή βελτίωση στην ταχύτητα επεξεργασίας πολυμέσων και στην εμφάνιση ειδικών εφέ.

    AERO 17: Εξαιρετικά στενό πλαίσιο σε όλες τις πλευρές – Home Theatre εν κινήσει  

    Για τους δημιουργούς που περνούν αμέτρητες ώρες στο laptop τους, το μέγεθος της οθόνης είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την ευχαρίστηση της μακράς εργασίας. Σε συνεργασία με την AUO, η GIGABYTE ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία οθόνης AmLED (adaptive mini LED) στο ολοκαίνουργιο AERO 17 Creator Laptop. Με την αποκλειστική τεχνολογία δυναμικής ρύθμισης και τον επαναστατικό σχεδιασμό του οπίσθιου φωτισμού mini-LED, συνεργάζονται μεταξύ τους, ενώ ρυθμίζουν σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια τις τεχνικές προσαρμοστικής τοπικής εξασθένισης με βάση τα σενάρια και τις εικόνες, χωρίς καν να το καταλάβουν οι χρήστες. Ενσωματωμένη με τον γιγαντιαίο σχεδιασμό της οθόνης της GIGABYTE με 4 πλευρές εξαιρετικά στενού πλαισίου, καθώς και με τον ευρύτερο χρωματικό χώρο και την πιστοποίηση υψηλής αντίθεσης VESA DisplayHDR™ 1000, η συνεργασία της GIGABYTE με την AUO οδηγεί σε ασύγκριτες καθηλωτικές οπτικές εμπειρίες, παρέχοντας στους χρήστες μια θεατρική, ρεαλιστική και οπτικά συγκλονιστική πανδαισία, επαναπροσδιορίζοντας την ισχύ των Creator Laptops και οδηγώντας την GIGABYTE στην επίτευξη της μέγιστης απόδοσης των οπτικών μέσων.

    Επιπλέον, η GIGABYTE προσπαθεί πάντα να είναι η πιο φιλική προς τον δημιουργό, γεγονός που οδήγησε στο πρωτοποριακό χαρακτηριστικό των προϊόντων AERO 16 και AERO 17, που έχει ενσωματωμένη τη θύρα I/O με Type-C για μετάδοση και σύνδεση, δημιουργώντας ένα ομαλό και ευχάριστο περίγραμμα για το φορητό υπολογιστή. Περιλαμβάνει δύο θύρες Thunderbolt™ 4, οι οποίες θα αναλάβουν όλες τις λειτουργίες μετάδοσης, απεικόνισης και μία από τις ενσωματωμένες λειτουργίες φόρτισης PD με ένα μόνο καλώδιο. Περιλαμβάνεται επίσης ένα AERO Hub 4-σε-1 USB-C, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν τον κινητό σταθμό εργασίας τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Υποστηρίζει τη μνήμη RAM νέας γενιάς DDR5 και τον SSD PCIe Gen4, επιταχύνοντας την ανάγνωση και τη συνολική απόδοση. Η ολοκαίνουργια τοποθέτηση κάμερας υποστηρίζει την αναγνώριση προσώπου Windows Hello για τη σύνδεση, εγγυώμενη την ασφάλεια των πληροφοριών σας.

    AERO 5: Το νέο αίμα σε προσιτή τιμή-Κλασική δύναμη γραφικών

    Το κλασικό αναγεννιέται. Εκτός από τα AERO 16 και 17, τους δύο άσους του Creator Laptop που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των fans, η GIGABYTE λανσάρει επίσης τη μαύρη έκδοση του AERO 5 Creator Laptop. Εξακολουθεί να έρχεται με το πλήρες σετ θαυμάσιων 4K OLED DNA και διάφορες θύρες I/O. Όσον αφορά τις επιδόσεις, είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς i7-12700H και έως και NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti GPU, ικανοποιώντας τη βαθύτερη επιθυμία όλων των δημιουργών για επιδόσεις γραφικών κάτω από τα μέγιστα watt, χωρίς να εμποδίζονται από μια premium τιμή. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τον πρώτο Creator Laptop της ζωής σας!

    Οι αναλυτικές πληροφορίες για τη σειρά AERO Creator Laptop, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα:  https://bit.ly/LaptopAeroSeries

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles