14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Google ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα νέα Pixel. Διαβάστε τα specs τους και δείτε το… γλυπτό-έκπληξη στο Brooklyn!

    Η Google ετοιμάζεται για μία μεγαλειώδη παρουσίαση που αφορά το νέο brand των smartphones της. Τα Pixel Phones, τα οποία αναμένεται να αντικαταστήσουν τα Nexus, θα παρουσιαστούν στις 4 Οκτωβρίου σε event που έχει προγραμματίσει η εταιρεία στο San Francisco. Μάλλον θα γνωρίσουμε δύο διαφορετικά smartphones, τα Pixel και Pixel XL, τα οποία έχει κατασκευάσει η HTC.

    google-pixel

    Το πρώτο θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820 με τετραπύρηνη CPU στα 2.15GHz, Adreno 530 GPU, 4GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και ακόμη δύο κάμερες 12 και 8MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και προεγκατεστημένο φυσικά το Android 7.0 Nougat.

    Το Pixel XL, από την πλευρά του, διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, ενώ τα περισσότερα από τα υπόλοιπα specs του είναι ίδια με του “απλού” Pixel. Ενώ όμως το πρώτο θα είναι πλαστικό, το XL αναμένεται να διαθέτει μεταλλική κατασκευή. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα θα είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, σύμφωνα με το πρότυπο IP53.

    google-pixel-scalpture

    Η Google διαφημίζει ήδη τις νέες συσκευές της με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τοποθετώντας στο Brooklyn ένα παράξενο “γλυπτό” που αναφέρεται στο launch της 4ης Οκτωβρίου.

    Θα είναι μία μεγάλη ημέρα για την εταιρεία και σίγουρα αναμένουμε με αγωνία τις “διαφορετικές” ανακοινώσεις της.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles