21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Google ετοιμάζει το δικό της Dropbox. Θα το λένε Drive

    Αποκλειστικές πληροφορίες της Wall Street Journal αναφέρουν πως η Google ετοιμάζεται να διαθέσει μία Cloud-based υπηρεσία που θα έρθει αντιμέτωπη με το πολύ δημοφιλές Dropbox.

    Το όνομά του θα είναι Drive και θα είναι η απάντηση στα ολοένα και πιο δημοφιλή cloud services καθώς είναι ολοένα και μεγαλύτερη η ανάγκη των χρηστών να αποθηκεύουν αρχεία στο σύννεφο που θα είναι προσβάσιμα από πολλές συσκευές.

    Το Drive θα δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύουμε φωτογραφίες, έγγραφα και βίντεο στους servers της Google ενώ αν κάποιος πάρει πχ κάνει λήψη ενός video από το smartphone του, αυτό θα αποθηκεύεται στο Drive και θα μπορεί να στέλνει με mail το link ώστε να το δουν οι άνθρωποι που θέλει, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Drive για τη συσκευή του.

    Η υπηρεσία θα διατεθεί μέσα στους επόμενους μήνες και θα είναι δωρεάν, τουλάχιστον για επιχειρήσεις και ιδιώτες που θα θέλουν να έχουν μέχρι ένα συγκεκριμένο χώρο αποθήκευσης. Δεν ξέρουμε αν θα είναι μέχρι 2 Giga όπως και το Dropbox, ούτε γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα χρεώνει η Google μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

    Σίγουρα όμως θα είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στις ήδη αρκετές «cloud» υπηρεσίες της Google.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles