20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η γυναίκα που κάνει τους άντρες να κλαίνε

    Είναι από αυτές τις ειδήσεις που όχι μόνο διαβάζεις και το μυαλό σου χορεύει σε ρυθμούς WTF, αλλά θέλεις να μοιραστείς και δεν ξέρεις πώς… να το αντιμετωπίσεις.

    Η είδηση που είδαμε στην πάντα ενημερωμένη σε τέτοια ζητήματα Daily Mail, μιλάει για το εξής περιστατικό. Η αστυνομία του Μονάχου, στη Γερμανία, βρήκε ένα 31χρονο Αφρικανικής καταγωγής, γυμνό, να κλαίει σε ένα στενό δρομάκι. Ρωτώντας τον τι έχει, ομολόγησε πως είναι εξαντλημένος μετά από 36 ώρες συνεχούς σεξ και απελπισμένος. Μία γυναίκα που γνώρισε στο λεωφορείο, τον κάλεσε στο σπίτι της για… μία πιο στενή επαφή, τον κλείδωσε μέσα και τον χρησιμοποιούσε για 36 συνεχείς ώρες, μέχρι που κοιμήθηκε. Τότε βρήκε το κουράγιο ο 31χρονος να παραβιάσει την κλειδωμένη πόρτα και να βγει έξω γυμνός.

    Η 47χρονη νυμφομανής συνάντησε τον 31χρονο επιστρέφοντας από κλινική αντιμετώπισης του εθισμού της στο σεξ. Στην κλινική αυτή είχε οδηγηθεί έπειτα από προηγούμενη σύλληψή της από την αστυνομία της ίδιας πόλης πριν λίγες εβδομάδες, όταν ένας άλλος απελπισμένος 43χρονος, το είχε σκάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού της όταν εκείνη έκανε «διάλειμμα» από την σεξουαλική δραστηριότητα, για να τηλεφωνήσει απεγνωσμένος στην αστυνομία να έρθει να τον σώσει λέγοντας «Πρέπει να με βοηθήσετε. Προσπαθεί να με σκοτώσει κάνοντας σεξ. Δεν μπορώ να φύγω και δεν μπορώ να συνεχίσω!».

    Μετά το δεύτερο περιστατικό του 31χρονου, η 47χρονη Γερμανίδα συνελήφθη και πάλι και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική…

    Γιατί δυσκολευόμαστε να την αντιμετωπίσουμε αυτή την είδηση που έχει σκαρφαλώσει από τοίχο σε τοίχο στα προφίλ των Βρετανών φίλων μας στα κοινωνικά δίκτυα; Γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν άντρα να τηλεφωνεί απελπισμένος στην αστυνομία γιατί μία γυναίκα τον αντιμετωπίζει ως σεξουαλικό της σκλάβο και δεν μπορεί να ξεφύγει. Αλλά και γιατί σε αντίστροφη περίπτωση, αν συνέβαινε σε κάποια γυναίκα αυτό, ο δράστης θα είχε συλληφθεί και θα κρατείτο από την πρώτη φορά με την κατηγορία του βιασμού…

    Πηγή: The Daily Mail, zougla.gr, The Sun, HuffingtonPost.co.uk

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles