24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H HP εγκαταλείπει τα σχέδια για Windows RT tablets. Για όλα φταίει το Microsoft Surface

    Η HP υποχωρεί με «ελαφρά πηδήματάκια» από τα σχέδιά της να παρουσιάσει Windows RT ταμπλέτες, δηλαδή, Windows 8 για συσκευές με επεξεργαστή ARM. Κι αυτό γιατί τα «έχει πάρει» με την ανακοίνωση του Microsoft Surface. Και δεν είναι η μόνη.

    Η ανακοίνωση του Microsoft Surface έκανε πολλούς κατασκευαστές που συνεργάζονται με την Microsoft να θυμώσουν και η λέξη αυτή είναι η ευγενέστερη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Οι συμφωνίες που υπέγραφε η Microsoft με αυτούς, αφορούσαν τη συνεργασία ώστε ο κάθε ένας να σχεδιάσει την παραγωγή τουλάχιστον 2 tablet με Windows 8 για κάθε τύπο επεξεργαστή που χρησιμοποιούν. Κάθισε μαζί τους και τους βοήθησε στον σχεδιασμό των συσκευών τους και… μετά; Μετά πήρε τα πλέον καινοτόμα στοιχεία από τον σχεδιασμό τους και έφτιαξε το Microsoft Surface και οι κατασκευαστές έμειναν….

    Όχι μόνο η εταιρεία τους «έριξε» όσον αφορά τα σχέδια των tablets τους, αλλά τους υποχρεώνει να πληρώνουν και 60 δολάρια ανά συσκευή για την χρήση του λειτουργικού, πράγμα που δεν χρειάζεται να κάνει η Microsoft φυσικά, γιατί το λειτουργικό της είναι δικό της. Έτσι, ανακοινώνοντας το Surface η εταιρεία έχει άμεσο πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων εταιρειών που αρχικά δέχτηκαν να μπουν στο πρόγραμμα tablets των Windows RT ειδικά.

    Αδικείτε λοιπόν την HP που αποφάσισε τελικά να μην ασχοληθεί και να κάνει «πίσω», επενδύοντας περισσότερες εργατοώρες και προοπτικές σε ένα άλλο λειτουργικό, το Android, που δεν έχει τόσο «σφιχτές» συμφωνίες χρήσης;

    Πηγή: Semiaccurate.com, BGR

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles