14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η HP παρέχει την καινοτόμο τεχνολογία της στο The Croods

    Η Hewlett Packard ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επιλέχθηκε από την DreamWorks Animation SKG, Inc. για να παρέχει την τεχνολογία του animation “The Croods,” θέτοντας νέα δεδομένα σε αυτή την προϊστορική περιπέτεια. Η DreamWorks Animation αξιοποίησε την τεχνολογία της ΗΡ για να δημιουργήσει τα πλέον προηγμένα γραφικά της ταινίας. Η Ολοκληρωμένη Υποδομή της ΗΡ, που περιλαμβάνει servers, αποθηκευτικές λύσεις, δικτύωση, λογισμικό διαχείρισης και σταθμούς εργασίας, καθώς και εκτυπωτές ΗΡ και ψηφιακή απεικόνιση, έθεσε τις βάσεις για την απόδοση υψηλών προδιαγραφών που επιδίωκε το studio.

    The Croods_1

    «Η ψηφιακή επεξεργασία υψηλών επιδόσεων απαιτεί μεγάλη υπολογιστική ισχύ και συντονισμένες εργασίες από διάφορα τμήματα στα studio της DreamWorks», δήλωσε ο Derek Chan,head, Global Technology Operations, DreamWorks Animation. «Η Ολοκληρωμένη Υποδομή της ΗΡ εξασφαλίζει ότι οι δημιουργοί μας έχουν στη διάθεσή τους κάθε τεχνικό μέσο ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν το όραμά τους και να δημιουργήσουν συναρπαστικές ταινίες για το κοινό μας».

    Οι servers και οι υπηρεσίες της HP ανταποκρίθηκαν στη μέγιστη υπολογιστική ισχύ

    Για την παραγωγή του «The Croods» χρειάστηκαν περισσότερες από 80 εκατομμύρια ώρες επεξεργασίας προκειμένου να δημιουργηθούν εικόνες από τρισδιάστατα μοντέλα. Προκειμένου να ζωντανέψουν χαρακτήρες όπως ο Grug, ο υπερπροστατευτικός μπαμπάς και η Eep, η επαναστάτρια έφηβη κόρη, η DreamWorks Animation βασίστηκε σε HP ProLiant servers και HP Enterprise Services που βρίσκονταν τοποθετημένα σε τέσσερα γεωγραφικά σημεία – στο Glendale και στο Redwood City, στην California, το Las Vegas και το Bangalore της Ινδίας. Η υψηλής απόδοσης, σταθερή υπολογιστική ισχύ που πέτυχε η ΗΡ επέτρεψε στην DreamWorks Animation να επεξεργαστεί τον μεγάλο όγκο δεδομένων που χρειαζόταν για την παραγωγή της ταινίας.

    Παράλληλα, οι server blades HP ProLiant BL460c Gen8 παρείχαν στα studio κατά 40% μεγαλύτερο εύρος διαβίβασης δεδομένων και αυξημένες επιδόσεις κατά 42% ανά watt καταναλωμένης ισχύος, σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές εξυπηρετητών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της δυνατότητας απεικόνισης σε 500.000 εργασίες κατά μέσο όρο την ημέρα.

    Οι σταθμοί εργασίας της HP προσέφεραν συνεργασία σε καλλιτεχνικό επίπεδο

    Προκειμένου να δημιουργήσει τα εξωτικά πλάσματα και τα πολύπλοκα σκηνικά που πλαισιώνουν την οικογένεια των Croods, οι δημιουργοί της DreamWorks Animation χρησιμοποίησαν τους πιο σύγχρονους σταθμούς εργασίας της HP, τους HP Z820 and Z800. Με επεξεργαστή dual Intel® Xeon®, το HP Z820 είναι κατά 50% πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του, δίνοντας στους δημιουργούς τη δυνατότητα να επεξεργαστούν μεγάλες και σύνθετες σκηνές, σε διαφορετικά γυρίσματα, χαρακτήρες και ταινίες, σε ένα διαδραστικό περιβάλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles