16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H iStorm υποδέχεται το iPlus, το νέο πακέτο 12μηνης ασφάλισης για iPhone και iPad

    Η iStorm ανακοινώνει το iPlus, ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας για iPhone και iPad, σχεδιασμένο αποκλειστικά από την iStorm, το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό οργανισμό Generali Hellas.

    iplus_visual_2

    To iPlus καλύπτει για ένα χρόνο, από την ημερομηνία αγοράς της νέας iOS συσκευής, θραύση οθόνης, καταστροφή ή βλάβη από φωτιά και απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας, ενώ η τιμή του ξεκινά από μόνο 39€. Σε περίπτωση που τύχει κάποια από τις παραπάνω ζημιές και εφόσον τηρούνται οι όροι και οι προυποθέσεις του προγράμματος, μπορεί άμεσα και εντελώς δωρέαν να γίνει αντικατάσταση της συσκευής με μια αντίστοιχη λειτουργικά ισοδύναμη, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, από τα καταστήματα iStorm ή από το εξουσιοδοτημένο από την Apple κέντρο Service της Info Quest Technologies (iStorm.gr/iplus_service).

    Για την απόκτηση του iPlus απαιτείται ταυτόχρονη αγορά του iPlus και της νέας, ασφαλιζόμενης iOS συσκευής από τα καταστήματα iStorm.

    To iPlus διατίθεται από σήμερα αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα 39€ για όλα τα μοντέλα iPhone (iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s) και τα μοντέλα iPad (iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 4) και στα 49€ για τα iPhone Plus (iPhone 6 Plus και iPhone 6s Plus) και για το iPad Pro.

    Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας iPlus επισκεφθείτε το www.istorm.gr/iplus ή κάποιο από τα καταστήματα iStorm www.istorm.gr/stores

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles